Τα πρώτα μαστόρια στις επισκευές μηχανών στα Φάρσαλα είναι πέντε γάτες!

Της Βασιλεία Καμάρα

Δύσκολο στις μέρες να βρει κανείς αξιόπιστο συνεργείο μοτοσυκλετών. Είναι μια τέχνη που απαιτεί τεχνογνωσία από τους μάστορες ώστε να μην έχεις το άγχος να ξεμείνει η μηχανή στο δρόμο.

Εμείς εδώ, στο pet-in ψάξαμε και μάθαμε πού βρίσκονται τα καλύτερα μαστόρια. Ναι… μαστόρια! Και δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε τα αστέρια που εξυπηρετούν: Η Μπουκίτσα, η Ναόμι, ο Τρελός ο Ρίγκος, η Χαρουλίτα και η Γκρινιάρα.

Αυτά τα πέντε γατόνια εργάζονται σκληρά στο συνεργείο «Μοτο-Μοναστηράκι Garage»
του μπαμπά τους Φώτη Λεοντόπουλου που βρίσκεται στα Φάρσαλα και κάνουν θραύση!

Όταν ο μάστορας έχει βοηθούς (Φωτο με την ευγενική παραχώρηση της Αθανασίας Αλεξίου)

Πρόκειται για σούπερ πολυεργαλεία που αλλάζουν λάδια, επισκευάσουν μηχανές και άμα λάχει κάνουν και ρεκτιφιέ. Και το πιο σημαντικό: δεν φοβούνται να μουτζουρωθούν αφού το καλό το “μαστορογατί” ξέρει καλά να γλείφεται… Αμέ! Αλλά προσοχή, όσο διαρκεί ο καύσωνας, κοιμούνται παρέα με το αιρκοντίσιον, γι᾽αυτό μην ενοχλείτε και απευθυνθείτε στο άλλο αφεντικό, τον Φώτη.

Φωτο με την ευγενική παραχώρηση της Αθανασίας Αλεξίου

Το pet-in.gr επικοινώνησε με την μαμά τους Αθανασία Αλεξίου η οποία μίλησε ανοιχτά για τα κρυμμένα διαμάντια των Φαρσάλων.

«Τα γατάκια είναι όλα αδέσποτα, τα έχουμε υιοθετήσει και τα έχουμε σαν παιδιά. Βασικά, τα παιδάκια μας είναι», λέει στο pet-in η κ. Αλεξίου.

Ο Φώτης Λεοντόπουλος και η σύζυγός του Αθανασία Αλεξίου τα έχουν στο μαγαζί που είναι μεγάλος ο χώρος για να μην βγαίνουν στο δρόμο. Επιπλέον, έχουν ένα σκυλάκι και άλλη μία γατούλα στο σπίτι τους.

«Είναι πέντε στο μαγαζί και στο σπίτι είναι ο Ρούλης και η γάτα η Κουτού. Η δε Κουτού δεν ξέρει τι θα πει τσιμέντο γιατί τα ποδαράκια της είναι ροζ αφού μόνο πλακάκια πατάει», λέει γελώντας η κ. Αλεξίου.

Στιγμές Ρούλη και Κουτού στο σπίτι (Φωτο με την ευγενική παραχώρηση της Αθανασίας Αλεξίου)

Η Αθανασία Αλεξίου βρήκε τα γατάκια στα σκουπίδια και επειδή έχει μεγαλώσει με ζώα δεν άντεξε και τα μάζεψε, τα τάιζε με μπιμπερό, τους χορηγούσε αντιβίωση και σήμερα είναι όλα τσιπαρισμένα και στειρωμένα.

Ρωτήσαμε αν τους έχουν παραπονεθεί οι κάτοικοι της περιοχής και μας εξήγησε ότι δεν αντιμετώπισε προβλήματα γιατί τα έχουν στο χώρο τους και δεν ενοχλούν. Μία μόνο φορά έκαναν αναφορά στην αστυνομία αλλά όταν είδαν ότι τα ζωάκια είναι ελεγμένα και νόμιμα, της ζήτησαν και συγνώμη.

Φωτο με την ευγενική παραχώρηση της Αθανασίας Αλεξίου

Η Αθανασία Αλεξίου εξηγεί πως όταν βγάζει το σκύλο βόλτα ακολουθούν και τα γατιά. «Το ένα γατί πίσω απ το άλλο για να δούνε όλοι ότι τα ζώα μεταξύ τους συνυπάρχουν».

«Αν μπορούσα θα είχα και άλλα ζωάκια», λέει η κ. Αλεξίου που πάντα φροντίζει τα αδέσποτα της γειτονιάς έχοντας έξω από το μαγαζί ταΐστρες και νεράκι γιατί όπως αναφέρει “δυστυχώς έχουν πάρα πολλά”.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ