Dogs’ Voice: Τα 231 έφτασαν τα πυρόπληκτα ζώα στο «ΠΑΛΑΙ» – Χρειάζονται εθελοντές μόνο για καθαριότητες

Συνεχίζεται η καταγραφή του Dogs’ Voice πυρόπληκτων ζώων που φτάνουν στον προσωρινό σταθμό του «ΠΑΛΑΙ» στο Γαλάτσι ενώ ενημερώνει ότι αν τα μέτωπα δεν αναζωπυρωθούν, ο σταθμός δεν δεχθεί νέα ζώα με εξαίρεση όσα είναι τραυματισμένα.

Έως σήμερα 25 Αυγούστου και ώρα 09:30 έχουν καταγραφεί 231 ζώα εκ των οποίων 33 έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία και κλινικές εντός Αττικής, 192 βρίσκονται στον σταθμό και 6 έχουν επανενωθεί με τους κηδεμόνες τους.

Όπως ενημερώνει ο οργανισμός, τις επόμενες ώρες θα αναρτηθούν στη σελίδα του στο Facebook τα ζώα που δεν έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής ως επιβεβαιωμένα αδέσποτα των περιοχών που περισυλλέγησαν προκειμένου να διευκολύνει την ταυτοποίηση τους από τους κηδεμόνες τους.

Όσοι ενδιαφέρεστε να φιλοξενήσετε υπεύθυνα ένα ζώο παρακαλούμε να προσέλθετε στον σταθμό μέχρι την Κυριακή.

Τι χρειάζονται

Χρειάζονται εθελοντές για καθαριότητες ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον χώρο του «ΠΑΛΑΙ» για την βάρδια των 08:30-12:00. Οι ώρες των βαρδιών που αναγράφουμε είναι συγκεκριμένες και πρέπει να τηρούνται από όλους για να μην υπάρχει πολύς κόσμος στον χώρο.

Δεν χρειάζονται γενικά εθελοντές σε κάποιο άλλο πόστο. Οι ανάγκες έχουν καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους αλλά αν υπάρξουν νέες θα ανεβαίνουν στη σελίδα του στο Facebook.

Αν τα μέτωπα δεν αναζωπυρωθούν ο σταθμός ΔΕΝ θα δεχθεί νέα ζώα με εξαίρεση όσα είναι τραυματισμένα.

«Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας και όλους εσάς που μας στηρίζετε. Το νιώθουμε ότι είστε δίπλα μας και είμαστε απέραντα ευγνώμονες για αυτό», καταλήγει ο οργανισμός.

Ειδική Γραμματεία για την Προστασία Ζώων Συντροφιάς: Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε πυρόπληκτη περιοχή και χρειάζεστε ειδική άδεια για απεγκλωβισμό, καλείτε στο 2131364020, 2131364933, 2131364935. Βρίσκονται σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ