Δωρεά σκυλοτροφής για τ᾽αδέσποτα της Σαντορίνης από την Δανία

Οι εθελοντές του καταφυγίου ζώων «Santorini Animal Welfare Association (SAWA)» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού παρέλαβαν τροφές για την σίτιση των αδέσποτων ζώων που φροντίζουν. 

«Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη ανακούφιση από τη θέα της αποθήκης μας γεμάτη τροφή για τα σκυλιά του καταφυγίου…», γράφει ο σύλλογος προστασίας ζώων Σαντορίνης  στο Facebook.   

Την Δευτέρα 24 Απριλίου, το καταφύγιο ζώων, παρέλαβε 16 παλέτες με σκυλοτροφές για όλες τις ηλικίες και τους τύπους των τετράποδων ζώων που εξυπηρετεί, οι οποίες στάλθηκαν από από την Graeske Hunde στη Δανία στο πλαίσιο δωρεάς μέσω της εταιρείας Vet Food SPECIFIC. 

«Όλοι εθελοντές βοήθησαν στη φόρτωση των πολύτιμων αγαθών που ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού», αναφέρει. 

«Παραμένουμε για πάντα ευγνώμονες στην #graeskehunde για τη συνεχή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά σε αυτή τη στιγμή της ανάγκης, καθώς εξακολουθούμε να χτίζουμε το καταφύγιο και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη», συμπληρώνει ενώ επιβεβαιώνουν πως με την σημαντική αυτή δωρεά η χαρά των σκύλων φαίνεται από τις γεμάτες κοιλιές και οι κουνιστές ουρές!



 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ