Έδιωξαν την Ελισάβετ Μουτάφη και τον σκύλο της από προαύλιο εκκλησίας: «Με απείλησαν πως θα με κλειδώσουν μέσα!»

Συγκλονισμένη είναι η Ελισάβετ Μουτάφη μετά από ένα αναπάντεχο περιστατικό που της έτυχε κατά τη διάρκεια βόλτας με το κατοικίδιο της. 

Όλα έγιναν την στιγμή που έκανε την βόλτα της με τον σκύλος της, την Αγγελική, τη Δευτέρα το απόγευμα στην Αχαρνών και συγκεκριμένα σε προαύλιο εκκλησίας που έχει κήπο. Όταν η ηθοποιός μπήκε στο χώρο με το σκύλο της που είχε δεμένο με λουρί, της ζήτησαν να απομακρυνθεί υπό την απειλή πως σε διαφορετική περίπτωση θα την κλείδωναν μέσα.

Η Ελισάβερ Μουτάφη μοιράστηκε το συμβάν με τους φίλους της στο Instagram.

«Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας», αναφέρει στο βίντεο.

«Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών, εκεί όπου είναι μια εκκλησία με ένα προαύλιο και έναν κήπο. Μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα, για να κάνω μια βόλτα. Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας. “Είναι ιδιωτικός χώρος” λένε. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Είχε ένα-δύο άτομα. Φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Όταν τους το είπα με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα», εξήγησε η ηθοποιός.

Η Εβελίνα Παπούλια μάλιστα σχολίασε το περιστατικό γράφοντας: «Ευτυχώς που τα αδέσποτα ξέρουν να διαβάζουν και δεν μπαίνουν γιατί θα τα κλείδωναν και αυτά! Δεν πάει καλά ο κόσμος! Μη δίνεις σημασία! Δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με το παράλογο και την ανοησία! Έτσι και αλλοιώς δεν θα είχαμε αυτή τη χώρα αν δεν επικρατούσαν αυτού του είδους τα περιστατικά! Απλά γέλα γιατί όσο το παίρνεις σοβαρά χαλάς τη διάθεση σου!» 

Πρόκειται για την Καθολική Εκκλησία της Αγίας Τριάδος στην Αχαρνών και η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε εκεί και μίλησε με τον ιερέα, ο οποίος είπε πως το προαύλιο είναι όντως ιδιωτικός χώρος καθώς δίπλα είναι το σπίτι που διαμένουν οι ιερείς. Δήλωσε πάντως άγνοια για το περιστατικό και μίλησε για παρεξήγηση.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ