Εικόνες ντροπής στην Ύδρα: Φόρτωσαν γαϊδουράκια με ψυγείο και άλλα βαριά αντικείμενα (Βίντεο)

Γαϊδουράκια στην Ύδρα υποβλήθηκαν σε άκρως απαράδεκτη εργασία από τους αγωγιάτες προκαλώντας την οργή του κόσμου που τα έβλεπαν να κουβαλούν ογκώδη αντικείμενα, μεταξύ των οποίων κι ένα ψυγείο.

Η Εριέττας Κούρκουλου μάλιστα, μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό, μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram τις εικόνες ντροπής με την υπόσχεση ότι θα έρθει προετοιμασμένη με λύσεις: «Θα έρθω προετοιμασμένη με λύσεις… Με απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν. Όμως θα έρθω…»

γαϊδουράκια
Φωτο: Ιnstagram | Erietta Kourkoulou

Τα βίντεο προκαλούν θυμό για την ακατανόητη και απαράδεκτη πράξη των ανθρώπων να υποβάλλουν άλογα και γαϊδουράκια σε τέτοια βἀναυση κακοποίηση.

Τα ιπποειδή είναι υπερφορτωμένα με βαριά αντικείμενα καθιστώντας τα αδύνατο να ισορροπήσουν.

Τις εικόνες αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram και ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης ο οποίος καταδικάζει αυτές τις πράξεις και παρακινεί τον κόσμο να καλεί την αστυνομία: «όσοι βρίσκεστε σε περιοχές που βλέπετε να συμβαίνει οποιαδήποτε κακοποίηση ιπποειδούς όπως στις φωτογραφίες πριν, παρακαλώ να καλείτε αμέσως την αστυνομία και να περιμένετε μέχρι να έρθει. Έχουν υποχρέωση να έρθουν. Αν δεν έρθουν καλέστε ξανά. Από σήμερα μέχρι και την Κυριακή θα έχει καύσωνα και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και 44 βαθμούς Κελσίου. Δυστυχώς η ενσυναίσθηση και η αντίληψη κάποιων ανθρώπων φτάνει πάτο».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ