Εκπαιδευτική επίσκεψη του Φιλοζωικού Σωματείου “Αίσωπος” στο 6ο Γυμνάσιο Καβάλας

Το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας “Αίσωπος” αποδέχτηκε την πρόσκληση της διευθύντριας του 6ου Γυμνασίου Καβάλας κ. Χριστίνας Βαμβούρη, γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα, όπως και θερμή υποστηρίκτρια του σωματείου.

Η πρόεδρος του σωματείου κ. Αβραμίδου και κ. αντιπρόεδρος κ. Παπάζογλου, επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο, μίλησαν και ενημέρωσαν την 1η τάξη για τα ζώα και ειδικότερα τα αδέσποτα και για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, στην πόλη τους και σε ολόκληρο το νομό, για τα ζώα συντροφιάς και τα δεινά που υποβάλλονται ζώντας στους δρόμους, χωρίς τη θέληση τους ή δική τους επιλογή. 

Αναφέρθηκαν επίσης στην ενσυναίσθηση, στο σεβασμό που πρέπει όλοι ως πολιτισμένοι άνθρωποι να έχουμε προς τα ζώα και στο πως ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει με εθελοντική εργασία είτε ατομικά, είτε εισχωρώντας σε κάποιο φιλοζωικό σωματείο της περιοχής του.

Την παράσταση όπως ήταν φυσικό, έκλεψε η Μπουμπού, η μασκότ του σωματείου “Αίσωπος” που έπαιξε και χάρηκε με τα παιδιά, όπως τη χάρηκαν κι εκείνα. 

Η Μπουμού έκλεψε την παράσταση (Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας “Αίσωπος”)

«Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν βρίσκουμε το χρόνο για να κάνουμε αυτού του είδους τα “σεμινάρια” στο μέλλον αυτού του τόπου, στα βλαστάρια μας που μεγαλώνοντας θα γίνουν δέντρα και θα μοιράσουν καρπούς Καρπούς γευστικούς και ζουμερούς, γεμάτους παιδεία και πολιτισμό!» αναφέρουν από το σωματείο. 

«Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά όλης της τάξης που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα είχαμε να τους αναφέρουμε, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη αυτή, αλλά κυρίως τη Διευθύντρια της καρδιάς μας κ. Χριστίνα Βαμβούρη», συμπληρώνουν. 

«Ευχόμαστε να γίνει το παράδειγμα προς όλους τους εκπαιδευτικούς κι εμείς να βρίσκουμε το χρόνο από το πολύ βαρύ μας πρόγραμμα να επισκεπτόμαστε όσα περισσότερα σχολεία στο μέλλον μπορούμε» καταλήγουν. 


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ