Εντυπωσιακό βίντεο: Tεράστιος πύθωνας βολτάρει πάνω στη στέγη σπιτιού

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την Αυστραλία δείχνει έναν πύθωνα μήκους πέντε μέτρων να βολτάρει πάνω στη στέγη του σπιτιού μιας οικογένειας.

Στα πλάνα διακρίνεται ο τεράστιος πύθωνας να μετακινείται έρποντας από την οροφή του σπιτιού προς τα δέντρα, ενώ κάποια στιγμή το κεφάλι του ξεπροβάλλει από το δέντρο και ρίχνει το βλέμμα σε όσους έκπληκτοι τον παρατηρούσαν.

Η λεζάντα τού βίντεο, το οποίο έρχεται από το Κουίνσλαντ και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 20 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, γράφει: «Μόνο στην Αυστραλία θα δείτε φίδι μήκους πέντε μέτρων στα προάστια».

«Οι πύθωνες αυτού του είδους έχουν 80 έως 100 μικρά δόντια, αλλά ένας μεγαλύτερος μπορεί να προκαλέσει ζημιά, αν καταφέρει να σας πιάσει», ανέφερε ο Αυστραλός ερπετολόγος Snake Catcher Dan, που ειδικεύεται στην ασφαλή μετακίνηση ερπετών όταν αυτά εμφανίζονται σε κατοικημένες περιοχές, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρά το τρομακτικό μέγεθος που έχουν τα φίδια αυτά, συνήθως δεν αποτελούν απειλή για τον άνθρωπο, παρά μόνο αν νιώσουν ότι απειλούνται, γι’ αυτό και συμβουλεύει όσους αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις να μην πλησιάζουν σε κοντινή απόσταση.

Στην Αυστραλία, η εμφάνιση φιδιών που τρομοκρατούν με την παρουσία τους τους ανθρώπους, δεν πρόκειται για κάτι και τόσο σπάνιο. Τον περασμένο Ιούνιο, μεγάλο ήταν το σοκ για έναν κάτοικο του Κουίνσλαντ όταν εντόπισε έναν πύθωνα μέσα στο ντους, την ώρα που ο ίδιος καθόταν στην τουαλέτα. Κι αυτά είναι μόνο δύο ανάμεσα σε αρκετά ακόμη περιστατικά.


@iamiandyi Only in Australia will you see a 5 metre long Carpet Snake in the suburbs. #snake #onlyinaustralia🇦🇺 #sellthehouse ♬ original sound – Andrew Anthony


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ