Φαρμακείο στο Θερμαϊκό ανοίγει τις πόρτες του για τα αδέσποτα της γειτονιάς

Της Βασιλείας Καμάρα

Ένα φαρμακείο στο δήμο Θερμαϊκού που αγαπάει τα αδέσποτα και δεν τα διώχνει όταν μπαίνουν στο μαγαζί για να δροσιστούν, είναι άξιο αναφοράς και στήριξης.

Πρόκειται για το φαρμακείο της κ. Βίκυς Πρωτοψάλτη που βρίσκεται στην οδό Αμπελοκήπων 61, Περαία Θεσσαλονίκης, που φροντίζει, αγαπάει και σέβεται στην πράξη τα ζωάκια που αναζητούν δροσερά μέρη και προσφέρει απλόχερα λίγα τετραγωνικά για να αναπαύονται.

Την όμορφη φωτογραφία μοιράστηκε η Στελλίνα Καρατζά η οποία συνάντησε το σκυλάκι ξαπλωμένο στο πάτωμα του καταστήματος να κοιμάται ανενόχλητο.

Ειδικότερα, όπως η ίδια περιγράφει στην τρυφερή της ανάρτηση, την ώρα που πήγε να αγοράσει γάλα στο μωράκι της, είδε το σκυλάκι της γειτονιάς ξαπλωμένο στη δροσιά και μάλιστα εντυπωσιάστηκε με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που δεν τα σιχαίνονται και δεν τα διώχνουν για μην τους λερώσουν το πάτωμα.

αδέσποτα
Φωτο Facebook | Στελλίνα Καρατζά

Συγκεκριμένα η κ. Καρατζά γράφει:

«Δεν γράφω συχνά για επιχειρήσεις του Δήμου μας, αλλά αυτό δεν μπορούσε να μου περάσει απαρατήρητο! Πήγα στο φαρμακείο ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ για να πάρω γάλατα για το μωρό μου, και είδα ένα σκυλάκι της γειτονιάς να κάθετε μέσα στην δροσιά και πραγματικά ενθουσιάστηκα που τελικά υπάρχουν τέτοιοι επιχειρηματίες με τέτοια συναισθήματα προς τα ζωάκια! Που τα σέβονται, δεν τα σιχαίνονται,και δεν τα διώχνουν για μην τους λερώσουν το πάτωμα,και δεν ρίχνουν νερό γιατί τους ενοχλεί η παρουσία τους! ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ Vicky Protopsalti! Είναι ένας λόγος παραπάνω να σας στηρίζουμε όλοι εμείς».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ