Η ExpertWay στέκεται αρωγός στα ζώα και τους ανθρώπους που πλήττονται από φυσικές καταστροφές – Προτεραιότητά της η προστασία της φύσης και της ζωής

Κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας τον Ιούλιο, η βοήθεια και στήριξη εταιρειών που διέθεσαν τις υπηρεσίες τους για να βοηθήσουν ανθρώπους και ζώα, ήταν αξιοσημείωτη.

Ανάμεσα στις επιχειρήσεις αυτές ήταν και η μεταφορική ExpertWay Transport την οποία το pet-in.gr ανέδειξε όταν στις 19 Ιουλίου ανακοίνωσε την επιθυμία της να βοηθήσει όχι μόνο τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και τα αδέσποτα ζώα που έπεσαν θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο ιδιοκτήτης της ExpertWay Transport Κωνσταντίνος Μπιλιλής, επικοινώνησε με την συντακτική μας ομάδα εκφράζοντας την σημαντική του απόφαση να συνεχίσει την προσφορά του και δεσμεύτηκε να παρέχει βοήθεια στα ζώα και τους ανθρώπους που πλήττονται από φυσικές καταστροφές.

Φωτο Facebook | ExpertWay Transport

«Θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε πως η μεταφορική εταιρεία μας είναι ακόμα πλήρως διαθέσιμη για να προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη όπου απαιτείται, ιδίως όσον αφορά τα αδέσποτα ζώα. Η προστασία της φύσης και της ζωής σε κάθε της μορφή αποτελεί για μας προτεραιότητα», αναφέρει στο pet-in.gr ο κ. Μπιλιλής του οποίου η εταιρεία βρίσκεται στη διάθεση για οποιαδήποτε ανάγκη.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ