Πρόταση στην Έλενα Ράπτη για δημιουργία ηλεκτρονικού χάρτη προσβασιμότητας ζώων συντροφιάς σε δημόσιους χώρους

Με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά και τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, με βαθιά πίστη στον εθελοντισμό και την προσφορά, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου και η Συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ Δώρα Λοϊζου, παρουσίασαν τις προτάσεις τους για θέματα που αφορούν όλους στην υφυπουργό Τουρισμού, αρμόδια για την Τουριστική Εκπαίδευση, Έλενα Ράπτη, παρουσία του Μύρωνα Φλουρή, Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης στο Υπουργείο Τουρισμού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν:

Η ενίσχυση της ποιότητας ζωής των μικρών μαχητών της Ελλάδας, των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και ανέρχονται περίπου σε 300 το χρόνο, με δυνατότητα παροχής εβδομαδιαίων διακοπών, κατόπιν συνεργειών με αρμόδιους φορείς.

Η δημιουργία ηλεκτρονικού χάρτη προσβασιμότητας ζώων συντροφιάς σε δημόσιους χώρους. Ένας τέτοιος χάρτης μπορεί να λειτουργήσει ως ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τουρισμό μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους τουρίστες να γνωρίζουν πού μπορούν να κινηθούν μαζί με τα ζώα τους.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ