Φιλόζωοι προτίμησαν να περάσουν τα Χριστούγεννα με 76 σκυλάκια καταφυγίου

Το Dogs’ Voice διοργάνωσε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο προσωρινό του καταφύγιο.

Οι εθελοντές υποδέχτηκαν επισκέπτες τη Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα οι οποίοι προτίμησαν να γιορτάσουν την όμορφη αυτή η γιορτινή ημέρα με τα 76 σκυλάκια του καταφυγίου στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου.

Οι τετράποδοι φίλοι μας δέχτηκαν από τους ανθρώπους που τους επισκέφτηκαν δώρα, αμέτρητα χάδια, “σκυλοαγκαλιές” και φιλιά και τα σκυλάκια, που είδαν για πρώτη φορά Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανταπέδωσαν με το δικό τους “ευχαριστώ” σε όποιον τους έφερνε παιχνίδια και σε όποιον τους έδινε έστω και λίγη σημασία.

«Ήταν πολύτιμο για εμάς που το καταφύγιο μας γέμισε από ανθρώπους υπέροχους που προτίμησαν μια τέτοια ημέρα να την περάσουν με τους 74 φίλους μας και μακάρι να γέμιζε κάθε μέρα από φωνές και χαμόγελα εθελοντών», γράφει το Dogs’ Voice του οποίου η ευχή για τα Χριστούγεννα είναι να πάνε σε σπίτια γεμάτα από αγάπη. «Δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορεί να γίνει, όπως έχουν γίνει και άλλα τόσα χάριν στη βοήθεια όλων σας», τονίζει.

σκυλάκια
Φωτο Facebook | Dogs’ Voice

Αν επιθυμείς να βοηθήσεις κι εσύ να γίνει πραγματικότητα αυτή η ευχή, έχεις τις παρακάτω επιλογές:

  • Φιλοξένησε ένα ζώο από το καταφύγιο συμπληρώνοντας την φόρμα φιλοξενίας που θα βρεις στα highlights και το bio του Dogs’ Voice.
  • Γίνε εθελοντής στο καταφύγιο καθημερινές ή σαββατοκύριακα, συμπληρώνοντας την φόρμα εθελοντισμού που θα βρεις στα highlights και το bio του Dogs’ Voice
  • Μοιράσου αυτές τις ανάγκες με φίλους και γνωστούς που ξέρεις ότι θα ενδιαφέρονταν να βοηθήσουν.
  • Κάνε μία δωρεά στο dogsvoice.gr/dorea. Από εκεί καλύπτονται όλες οι κτηνιατρικές ανάγκες των τετράποδων και τρίποδων φίλων μας. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ