Ζιζέλ Μπούντχεν και Τομ Μπρέιντι θρηνούν την απώλεια της αγαπημένης τους Λούλου

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν θρηνούν την απώλεια της αγαπημένης τους Λούλου, το ημίαιμο πίτμπουλ διάσωσης που υιοθέτησαν πριν από 9 χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι χώρισαν πέρυσι, το πρώην παντρεμένο ζευγάρι άφησε στην άκρη τις διαφορές του και έκαναν αναρτήσεις στο Instagram για την απώλεια του αγαπημένου τους οικογενειακού κατοικίδιου, στις 23 Δεκεμβρίου.

Η Ζιζέλ δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη λεζάντα: «Η μικρή μας Λούλου, ο φύλακας άγγελός μας έχει πάει στον ουρανό. Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Μας λείπει ήδη τόσο πολύ!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Η Λούλου εμφανιζόταν τακτικά και στους δύο λογαριασμούς τους στο Instagram από τότε που την υιοθέτησαν το 2014. Η Ζιζέλ δημοσίευσε επίσης ένα Instagram story αγκαλιάζοντας το εκλιπόν σκυλάκι της ενώ ο Τομ Μπρέιντι δημοσίευσε δύο ιστορίες στο Instagram αφιερωμένες στη Λούλου, συμπεριλαμβανομένης μιας συγκινητικής λήψης των παιδιών του να αγκαλιάζουν τον αγαπημένο τους σκύλο.

Φωτο Instagram | @tombrady

Το διαζευγμένο ζευγάρι εξακολουθεί να μοιράζεται τρία σκυλιά και τρεις γάτες (όλα υιοθετημένα), μαζί με ένα άλογο που ανήκει στην κόρη τους, Βίβιαν.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ