Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Λιλ επέλεξαν το καταφύγιο της Σαντορίνης για την πρακτική τους εκπαίδευση (φωτο)

Πριν από μερικές εβδομάδες όλα τα σκυλάκια που ζουν στο καταφύγιο της Σαντορίνης έζησαν δύο εβδομάδες αξέχαστης εμπειρίας.

Μία ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο της Λιλ, στη Γαλλία, επέλεξε το καταφύγιο ζώων «Santorini Animal Welfare Association – SAWA» στο πλαίσιο της πρακτικής της εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ο Πολ, η Κίμπερλι, η Ελεονόρ, ο Γκαμπριέλ και η Ζόε πήγαιναν καθημερινά τα αδεσποτάκια του καταφυγίου στην παραλία και με πολλή προσοχή και υπομονή εκπαίδευαν τα κουταβάκια να περπατούν με λουρί, ενώ βοηθούσαν τους εθελοντές να συλλέγουν υλικό για να προωθούν τις υιοθεσίες.

Οι φοιτητές έκαναν όλα τα ζωάκια να νιώσουν ξεχωριστά διατηρώντας την πίστη ότι μια μέρα θα έρθει η σειρά τους να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια, για το λόγο αυτό οι νέοι ονόμασαν την ομάδα τους «Pawsitive».

Όπως αναφέρει το καταφύγιο SAWA «είναι πραγματικά ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα εκεί έξω», καθώς η νέα γενιά προσπαθεί με την αγάπη, την ενέργεια και τις ιδέες της να επιλύσει το παγκόσμιο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.

«Ήταν χαρά μας που σας είχαμε εδώ, ήδη λείπετε στα σκυλιά και σας ευχόμαστε πραγματικά τα καλύτερα στις εμπνευσμένες καριέρες σας», υπογράμμισαν οι εθελοντές του καταφυγίου.


Οι φωτογραφίες είναι της Santorini Animal Welfare Association – SAWA

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ