Η Νίκη δίνει μάχη για να ζήσει – Νεότερα για την κατάσταση της υγείας της (βίντεο)

Το σκελετωμένο σκυλάκι δεμένο με χονδρή αλυσίδα που εντόπισαν τουρίστριες στη Ζαχάρω Ηλείας, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με όλους να ελπίζουν πρωτίστως να κερδίσει την δύσκολη μάχη να κρατηθεί στην ζωή.

Όπως έγινε γνωστό από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Kρεστένων «Νοιάζομαι», πριν από μερικές ημέρες δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από δύο κυρίες από την Αυστρία που ήρθαν στη Ζαχάρω του Νομού Ηλείας για διακοπές και βρήκαν ακριβώς απέναντι από την παραλία της περιοχής ένα θηλυκό σκυλί ράτσας Μπόξερ σε τραγική και άκρως επικίνδυνη κατάσταση.

Το ζωάκι, που του δόθηκε το όνομα «Νίκη», μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο καθώς ήταν ένα βήμα πριν το κώμα αφού όπως αναφέρουν, οι ιδιοκτήτες της την άφησαν να πεθάνει από την πείνα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η κ. Διονυσία Καλογεροπούλου Σεφερλή, εθελόντρια του φιλοζωικού συλλόγου «Νοιάζομαι», αναφέρει ότι η Νίκη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά δείχνει να έχει θέληση να ζήσει.

«Είναι πολύ αδύναμη ακόμα. Αλλά αυτά τα ματάκια που κοιτάνε με τόση ευγνωμοσύνη μου ραγίζουν την καρδιά», γράφει στην ανάρτησή της.


Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Συλλόγου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό του στην Τράπεζα Πειραιώς. Ακόμη και 1€ για μας είναι πολύτιμο για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδά της.

5531-093883-962 EUR

ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962

Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων «Νοιάζομαι»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ