Φόλες στην Τέμενη Αιγίου: Νεκρή η Ασπρούλα που φρόντιζαν επί 7,5 χρόνια φιλόζωοι της περιοχής

Άγνωστοι σκόρπισαν το θάνατο με φόλες στην Τέμενη Αιγίου με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρή η Ασπρούλα, ένα σκυλάκι που φρόντιζαν επί 7,5 χρόνια με όλη τους την αγάπη φιλόζωοι της περιοχής σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια” η σκυλίτσα κοιμόταν σε ασφαλή χώρο μέχρι τις 3 το πρωί και στις 8 εντοπίστηκε δηλητηριασμένη.

«Μιλήστε, οι περισσότεροι τους ξέρετε. Θεωρείτε πως δεν σας αφορά;», γράφει ο σύλλογος.

«Ότι μπορεί να αποφασίζει οποιοσδήποτε να βασανίσει ένα ζώο επειδή δεν θέλει να το βλέπει; Επειδή δεν μιλάει κανένας; Επειδή υπάρχει ατιμωρησία στη χώρα μας; Χθες μας έβγαλαν στα κανάλια, πλέον γίνονται ενέργειες περισσότερες, ο κόσμος δεν αντέχει να ζει με καθάρματα», συνεχίζει.

Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”

Ο φιλοζωικός σύλλογος καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για το κτηνώδες περιστατικό να καλέσει έστω και ανώνυμα στο 6942.523.268 ενώ εφιστά την προσοχή στους ανθρώπους να έχουν το νου τους στα αδέσποτα και τα δεσποζόμενα και να μην αφήνουν μόνα τους τα κατοικίδιά τους να τριγυρνούν στους δρόμους.

Τέλος τονίζει πως αν κάποιος δει κάτι ύποπτο, να το απομακρύνει αμέσως με προσοχή σε σημείο που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ένα ζώο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ