Η γατοσυναυλία του Εντ Σίραν σε cat cafe… πάτωσε! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός και περήφανος κηδεμόνας τριών γατών, Εντ Σίραν, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περιοδεία στην Ασία κι ενώ βρισκόταν στην Ιαπωνία, επέστρεψε σε ένα cat cafe που είχε επισκεφθεί πριν από 10 χρόνια για μια ακόμη… πριβέ γατοσυναυλία που ωστόσο δεν είχε επιτυχία και είπε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του.

Ο Σίραν κάθεται ανάμεσα σε ένα κοινό από γατάκια που τρώνε, με σκοπό να τραγουδήσει την μπαλάντα του “Thinking out Loud”. Ρωτάει ευγενικά: «Ποιος θέλει να ακούσει ένα τραγούδι;». Τη στιγμή που χτύπησε την κιθάρα του, το κοινό του τράπηκε αμέσως σε φυγή. Του έμεινε ένας αιλουροειδής θαυμαστής, με έναν σχολιαστή στην ανάρτησή του στο Instagram να σημειώνει: «Μου αρέσει που ο μόνος που δεν φοβήθηκε την κιθάρα ήταν ένας κοκκινομάλλης»…

Στο βίντεο, ο Εντ Σίραν αναφέρει ότι δεν ήταν πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη επίσκεψή του στο συγκεκριμένο cat cafe, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

«Προσπαθώντας να κερδίσω τις ίδιες γατούλες που το έσκασαν το 2014, ίδια αποτελέσματα», γράφει στη λεζάντα του βίντεο που συγκέντρωσε περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια λάικ και χιλιάδες σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ας ελπίσουμε ότι με λίγη περισσότερη εξάσκηση, ο τραγουδιστής στο μέλλον θα καταφέρει να τις κερδίσει!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την προσπάθεια του το 2014 στο ίδιο cat cafe


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ