Πάνω από 25 γατούλες έχουν βρει οικογένειες στους τέσσερις μήνες λειτουργίας του Cat Cafe Athens

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τους αιλουροειδείς θαμώνες των cat cafe αφού δίνει στις γατούλες την ευκαιρία να νιώσουν σαν στο σπίτι τους αλλά και να αλληλεπιδρούν με πολλούς ανθρώπους.

Ένα άλλο σημαντικό όφελος είναι το γεγονός ότι δίνεται η δυνατότητα στους πιθανούς υιοθετητές να μάθουν περισσότερα για την προσωπικότητα των γατών και να δημιουργηθεί ένας σημαντικό δεσμός μεταξύ γάτας και ανθρώπου.

Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει μέχρι τώρα το Cat Cafe, το πρώτο καφέ με γάτες στην Αθήνα: φέρνει σε επαφή ανθρώπους που θέλουν να υιοθετήσουν αδέσποτες γάτες και ήδη στους τέσσερις πρώτους μήνες λειτουργίας του γατοκαφέ, βοήθησε -μέχρι τώρα- να βρει παντοτινές οικογένειες σε 27 γατούλες!

Όπως ανάρτησε το Cat Cafe Athens, οι γάτες που βρήκαν τους ανθρώπους τους μέσα από το καφέ, είναι οι τυχερές ωστόσο επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ακόμα εκεί έξω που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Cat Cafe υπόσχεται ότι μέρος των εσόδων από το καφέ και το eshop θα επιστρέφεται με κάποιον τρόπο στις άστεγες γατούλες. Αυτό σημαίνει ότι με την επίσκεψή σας στο Cat Cafe, βοηθάτε και στηρίζετε έμπρακτα τις γάτες που έχουν ανάγκη.

Έτσι χάρη στη συνδρομή των επισκεπτών, το Cat Cafe Athens ήδη δώρισε μία παγίδα στο φιλοζωικό σωματείο SCARS – Second Chance Animal Rescue Society ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα το έργο των εθελοντών.

«Πάντοτε προσπαθούμε να συνεργαζόμαστε με όσους θέλουν να βοηθούν τα αδεσποτάκια στον αστικό ιστό. Εθελόντρια μας έχοντας επικοινωνία με το Cat Cafe Athens φροντίζει για τη στείρωση των αδέσποτων στην περιοχή. Η Νάταλι και ο Δημήτρης μας έκαναν χορηγία μια παγίδα ώστε να εξυπηρετηθεί ακόμα καλύτερα το έργο μας. Σας ευχαριστούμε πολύ και θα χαρούμε να συνεργαστούμε στο μέλλον ακόμα περισσότερο για το καλό των αδέσποτων», γράφει το φιλοζωικό σωματείο SCARS.

To Cat Cafe Athens δέχεται επισκέπτες αποκλειστικά με κρατήσεις. Μπορείτε να μπαίνετε εγκαίρως στον παρακάτω σύνδεσμο για την εξυπηρέτηση σας: www.catcafe.gr/booking 

To Cat Cafe Athens βρίσκεται την Νηλέως 54, στο Θησείο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ