Η γιγαντιαία γάτα που έγινε viral, βρήκε παντοτινό σπίτι!

Μια εξαιρετικά υπέρβαρη γάτα στη Βιρτζίνια βρήκε παντοτινό σπίτι όταν έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πάτσες ζυγίζει 18,3 κιλά και σύμφωνα με το WebMD για τα κατοικίδια, οι περισσότερες οικόσιτες γάτες πρέπει να ζυγίζουν περίπου 4,5 κιλά, αν και το μέγεθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη ράτσα. 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το βάρος του Πάτσες υπερβαίνει του κανονικού, με το προσωπικό του Κέντρου Φροντίδας και Ελέγχου Ζώων (RACC) του Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια να αποκαλεί το εύσωμο αιλουροειδές “τη μεγαλύτερη γάτα που έχει δει ποτέ κανείς”.

Η διευθύντρια του RACC Κρίστι Τσιπ Πίτερς, αποκάλυψε πως όταν ο Πάτσες έφτασε στο καταφύγιο και είδε το μέγεθός του, δεν έμαθε ποτέ το λόγο που έγινε τόσο βαρύς.

Το RACC μοιράστηκε εικόνες του παχύσαρκου γάτου στο διαδίκτυο, μαζί με τη λεζάντα: «Μας αρέσει αυτή η κοιλιά».

Η ανάρτηση έγινε σύντομα viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 3.500 likes, 1.700 σχόλια και 1.800 κοινοποιήσεις με αποτέλεσμα χρήστης του διαδικτύου που είδε την ανάρτηση, να ερωτευτεί αμέσως τον Πάτσες.

Ο Πάτσες έχει πλέον υιοθετηθεί από καλόκαρδη φιλόζωη που ανταποκρίθηκε στην αγγελία η οποία ζητούσε κάποιον με την δέσμευση να βοηθήσει τον Πάτσες να αποκτήσει ένα ασφαλές και υγιές βάρος.

Η νέα ιδιοκτήτρια του υπέρβαρου γάτου, Πάτσες (Φωτο: Richmond Animal Care and Control)

Σύμφωνα με τη Πίτερς η νέα ιδιοκτήτρια είναι υπέροχη και έχει καταρτίσει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τον γάτο να χάσει βάρος αργά και με ασφάλεια.

Ο Πάτσες βρήκε το νέο του σπίτι χάρη σε μερικές αναρτήσεις του καταφυγίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν θραύση.

Στην έκκλησή τους για την εύρεση του τέλειου ιδιοκτήτη, το RACC έγραψε: «Ξυπνήσατε σήμερα και είπατε “ας υιοθετήσουμε τη μεγαλύτερη γάτα που έχει δει ποτέ κανείς”; Αν ναι, έχουμε τη γάτα για εσάς! Γνωρίστε τον Πάτσες και τα 18,3 κιλά του. Έχει υποβληθεί σε μια πολύ ειδική διατροφή, είναι σε πρόγραμμα άσκησης και είναι πολύ γλυκός. Είναι στειρωμένος, ελεγμένος, με τσιπ και έτοιμος να φύγει σήμερα».


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες κατήργησε την κατηγορία “βαρύτερης γάτας” το 1998 για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να ταΐζουν υπερβολικά τα κατοικίδιά τους μόνο και μόνο για να εμφανιστούν στο ετήσιο βιβλίο των ρεκόρ τους.

Η τελευταία γάτα που καταγράφηκε από το Γκίνες ως η πιο βαριά ήταν ο Χίμι, ο οποίος έφτασε τα 21,3 κιλά. Πέθανε το 1986.


Με πληροφορίες του LADbible

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ