Η Γιούκι ταξίδεψε από τη Ρόδοπη στην αγκαλιά της νέας της οικογένειας στα Σελιανίτικα Αχαΐας

Την ώρα που υπάρχουν πολλά αδέσποτα στην Ελλάδα που αναζητούν σπίτι, η εύρεση οικογένειας  απαιτεί χρόνο, κόπο και υπομονή. Υπομονή ώσπου να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι με τους οποίους θα υπάρξει το ιδανικό ταίριασμα, που με αγάπη και φροντίδα θα δημιουργηθεί ένας μοναδικός δεσμός.

Υπάρχουν σκυλάκια που με προσμονή περιμένουν αυτόν που θα τους ρίξει μια ματιά και αν σταθούν τυχερά και διασταυρωθούν με τον άνθρωπό τους, τότε είναι εξαιρετικά καλότυχα. Ένα από τα σκυλάκια είναι η Γιούκι από τη Ροδόπη που ο άνθρωπός της την ερωτεύτηκε από 730 χιλιόμετρα μακριά.

Στις 8 Μαΐου 2023, επικοινώνησε με καταφύγιο Hundepaten Home, η Καλλιόπη Μιχελουδάκη, κάτοικος Σελιανιτίκων Αχαΐας η οποία όταν είδε την όμορφη Γιούκι, εκδήλωσε ενδιαφέρον να την υιοθετήσει.

Αφού εξηγήθηκε η διαδικασία και δόθηκαν φυσικά περισσότερες πληροφορίες για την μικρή, ακολούθησε έλεγχος και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσημα η υιοθεσία και πλέον η Γιούκι ζει στο όμορφο ζεστό με αγάπη σπιτικό της οικογένειας απολαμβάνοντας όλα όσα αξίζουν σε ένα ζωάκι που πέρασε δύσκολα.

οικογένειας

Η αγάπη και η παρέα του ζεύγους και των παιδιών τους, του 14χρονου Παναγιώτη, της 18χρονης Θεώνης και της 20χρονης Ευαγγελίας, είναι ανεκτίμητη για τη Γιούκι, που έγινε επίσημο μέλος της οικογένειας.

οικογένειας

Πλέον απολαμβάνει τις βόλτες με το αυτοκίνητο και τις επισκέψεις τους σε συγγενείς, τον υπέροχο κήπο του σπιτιού και τα μεγάλα runs έξω μαζεύοντας πεσμένα πορτοκάλια, τον ύπνο στα κρεβάτια της οικογένειας, καθώς -όπως εξηγεί η κ. Μιχελουδάκη- αυτή διαλέγει σε ποιο θα κοιμηθεί κάθε βράδυ.

οικογένειας

Στο εξής, η μόνη αγωνία της Γιούκι είναι η αναμονή στο παράθυρο για την επιστροφή των παιδιών από το σχολείο.

Από το δρόμο, την ταλαιπωρία και την εγκατάλειψη, στο καταφύγιο Hundepaten Home και σήμερα στην οικογενειακή ρουτίνα, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο happy end για ένα αδεσποτάκι που αξίζει παντοτινό σπίτι.


Adopt, don’t shop

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ