H συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας της ΝΔ Δώρα Λοΐζου, στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού για τα εγκαίνια του πρώτου ιατρείου αδέσποτων ζώων

Το Σάββατο 18 Μαρτίου η συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Δώρα Λοΐζου, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου αδειοδοτημένου ιατρείου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Φιλοζωικού Συλλόγου Εθελοντών Βόρειας Εύβοιας – ARTEMIS, σε συνεργασία με το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και την υποστήριξη της Animal Action Greece και της υπεύθυνης προγραμμάτων Σεραφίνα Αβραμίδου. 

Η ημέρα των εγκαινίων αποτέλεσε και ημέρα υιοθεσίας με παράλληλες δράσεις δωρεάν προγραμμάτων στειρώσεων και ηλεκτρονικών σημάνσεων των αδέσποτων ζώων της περιοχής, με τη συμβολή συνεργαζόμενων κτηνιάτρων και εθελοντών. 

Το Φιλοζωικό Σωματείο ΑΡΤΕΜΙΣ Βόρειας Εύβοιας ιδρύθηκε το 2016 από μια μικρή ομάδα εθελοντών με κοινό στοιχείο την αγάπη και φροντίδα για τα ζώα. 

Στόχος του Σωματείου η καταγραφή και χαρτογράφηση όλων των αδέσποτων της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας καθώς και ο περιορισμός του υπερπληθυσμού αυτών με τη διεκπεραίωση προγραμμάτων μαζικών στειρώσεων, εμβολιασμών και ηλεκτρονικών σημάνσεων. 

«Θερμά συγχαρητήρια στους εθελοντές για το επίτευγμα τους και σε όσους στήριξαν, ανάμεσά τους και η ΝΔ που βοήθησε στη μεταφορά του εξοπλισμού, το όνειρο και την προσπάθεια τους ώστε τα αδέσποτα ζώα να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή, όπως τους αξίζει!» δήλωσε η κ. Λοϊζου.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ