Ηλεία: Κουτάβι 5 μηνών εντοπίστηκε εξαθλιωμένο στο δρόμο – Η φιλοζωική απευθύνει έκκληση για βοήθεια (βίντεο)

Ένα κουτάβι εντοπίστηκε από περαστικούς σε άθλια κατάσταση σε δρόμο στην Ηλεία.

Ειδικότερα, η Φιλοζωική Κρεστένων “Νοιάζομαι” ειδοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 30/5 για το εξαθλιωμένο κουτάβι που βρέθηκε να περιπλανιέται στο δρόμο μεταξύ Κρεστένων και Γρύλλου.

Η ανταπόκριση των εθελοντών ήταν άμεση και μόλις έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν ένα πλάσμα ηλικίας περίπου 5 μηνών μέσα στα τσιμπούρια, στους ψύλλους και στην ψώρα.

Σύμφωνα με την φιλοζωικής, το ζωάκι μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο όπου διαπιστώθηκε ότι ο αιματοκρίτης τους ήταν εξαιρετικά χαμηλός. Στη συνέχεια, εθελοντής της φιλοζωικής μαζί με σκύλο από το καταφύγιο και το κουτάβι κατευθύνθηκαν νωρίς το απόγευμα στην κλινική RionVets του κ. Μάριου Γαλάνη στο Ρίο προκειμένου να γίνει μετάγγιση αίματος στο κουτάβι.

Η Ναταλία Γερμανού, μοιράστηκε την ιστορία του κουταβιού ανεβάζοντας ένα story στο λογαριασμό της στο Ιnstagram, γράφοντας: «Το σωματείο @noiazomaiphilozoikikrestenon χρειάζεται τη βοήθειά μας»

Φωτ.: natalia_germanou | Instragram Story

Η Φιλοζωική Κρεστένων προσεύχεται το κουτάβι να τα καταφέρει και κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη.

«Δεν υπάρχουν χρήματα αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό το μωρό να πεθάνει. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη», αναφέρει.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Φιλοζωικού Συλλόγου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό του στην Τράπεζα Πειραιώς:

5531-093883-962 EUR
ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962
Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων Νοιάζομαι


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ