Ηλεία: Δεν τα κατάφερε το κουτάβι που βρέθηκε εξαθλιωμένο στα Κρέστενα

Δυσάρεστη εξέλιξη για το πέντε μηνών κουτάβι που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση την Πέμπτη 30/5 στο δρόμο μεταξύ Κρεστένων και Γρύλλου.

Το εξαθλιωμένο κουτάβι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην κτηνιατρική κλινική RionVets του κ. Μάριου Γαλάνη στο Ρίο καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη κατάσταση.

Οι κτηνίατροι πάλεψαν για να το σώσουν, δυστυχώς όμως ο Άρης όπως τον ονόμασαν οι εθελοντές, δεν τα κατάφερε.

Όπως ενημερώνει η Φιλοζωική Κρεστένων “Νοιάζομαι, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου το πρωί ειδοποιήθηκαν από την κλινική ότι ο Άρης πέρασε στην άλλη μεριά του ουράνιου τόξου.

«Είμαστε απαρηγόρητοι, είμαστε έξαλλοι γιατί όχι τα πράγματα για τα αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα δεν καλυτερεύουν. Νιώθουμε ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Γιατί αυτό το πλάσμα δεν έφτασε σε αυτήν την κατάσταση μέσα σε μια μέρα. Κάποιος δεν στείρωσε τον σκύλο του, κάποιος τον πέταξε στον δρόμο, κάποιος τον είδε και απλά τον προσπέρασε. Και αυτά είναι τα χάλια που ζούμε σε όλη την Ελλάδα…Και είναι ντροπή Αντίο Άρη. Συγνώμη που δεν σε βρήκαμε νωρίτερα…», έγραψε η φιλοζωική στην ανάρτησή της.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ