ΗΠΑ: Τεράστιος ταύρος εθεάθη ως… συνοδηγός σε όχημα! – Παρενέβη η αστυνομία (Βίντεο)

Ένα ειδικά μετασκευασμένο όχημα εθεάθη στη Νεμπράσκα να έχει ένα μεγάλο βοοειδές ζώο ως συνεπιβάτη, κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο!

Η αστυνομία στο Νόρφολκ της Νεμπράσκα, ανταποκρινόμενη σε κλήσεις για έναν οδηγό που οδηγούσε με συνοδηγό μια «αγελάδα» στο αυτοκίνητό του, ανακάλυψε έκπληκτη πως πράγματι ένας ντόπιος άνδρας μετέφερε έναν τεράστιο ταύρο Watusi με το όχημά του.

«Οι αστυνομικοί έλαβαν μια κλήση που αναφερόταν σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε στην πόλη και μετέφερε μια αγελάδα», δήλωσε ο αστυνόμος Τσαντ Ράιμαν στο πρακτορείο ειδήσεων North-East Nebraska.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, όταν οι αστυνομικοί αρχικά έλαβαν την κλήση πίστευαν ότι επρόκειτο για ένα μικρό μοσχάρι ή κάποιο άλλο ζώο σε διαστάσεις που θα μπορούσε να χωρέσει στο όχημα. Σε καμία περίπτωση δεν φαντάστηκαν αυτό που θα αντίκριζαν λίγο αργότερα.

Ο ταύρος Watusi πρόκειται για ένα μεγάλων διαστάσεων βοοειδές με γιγάντια κέρατα, πολύ διαδεδομένο στην Αφρική. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν και σταμάτησαν τον οδηγό, πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητό του, αν και το γεγονός ότι το όχημα είχε ματασκευαστεί για να μπορεί να χωρέσει το μεγάλο ζώο, ήταν από την αρχή πασιφανές.

Η πόρτα του συνοδηγού είχε αντικατασταθεί με ένα μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα για να χωράει ο ταύρος. Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν το τεράστιο ζώο να έχει στριμωχτεί στο αυτοκίνητο και τα κέρατα του να εξέχουν και να φθάνουν στο παρμπρίζ.

«Ως αποτέλεσμα, οι αξιωματικοί πραγματοποίησαν διακοπή κυκλοφορίας και εξέτασαν ορισμένες τροχαίες παραβάσεις που υπήρχαν στη συγκεκριμένη κατάσταση», είπε ο Ρέιμαν και έπειτα ζητήθηκε από τον Λι Μέγιερ, τον οδηγό του αυτοκινήτου και ιδιοκτήτη του ταύρου, να επιστρέψει το ζώο στο σπίτι του, όπως και έγινε.



Με πληροφορίες από Guardian


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ