Ηράκλειο Κρήτης: Οι ισχυρισμοί της 63χρονης που πάτησε δεσποζόμενο σκυλάκι με το αυτοκίνητό της – Κατηγορείται για κακούργημα

Η ίδια ισχυρίζεται ότι χτύπησε το ζώο κατά λάθος.

Συντετριμμένη δηλώνει η 63χρονη από τη Ρωσία που πάτησε με το αυτοκίνητό της δεσποζόμενο σκύλο στην περιοχή των Πατελών, στο Ηράκλειο Κρήτης, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Στα κρατητήρια θα περάσει το Πάσχα η 63χρονη, καθώς πάτησε τον σκύλο με το αυτοκίνητό της κι έπειτα τράπηκε σε φυγή.


Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου – Την Τρίτη η απολογία της

Σε βάρος της γυναίκας, η οποία οδηγήθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην αρμόδια ανακρίτρια, απ’ όπου πήρε προθεσμία για την Τρίτη του Πάσχα. Μέχρι τότε, σύμφωνα με το cretalive.gr, θα παραμείνει κρατούμενη.


Οι ισχυρισμοί της 63χρονης – Εκτός κινδύνου ο σκυλάκος

Πληροφορίες από την ίδια πηγή κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο βιοπαλαιστή, που εργάζεται σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει κακό στο ζώο, το οποίο χειρουργήθηκε και δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο η υγεία του.

Η 63χρονη οδηγός είναι κάτοικος της περιοχής και βρισκόταν καθ’ οδόν για το σπίτι της. Όπως ανέφερε, καθώς κατευθυνόταν προς το σπίτι της, είδε μπροστά της τον σκύλο και μείωσε ταχύτητα.

Εν συνεχεία, ανέφερε ότι περίμενε να φύγει από τον δρόμο το σκυλί, ώστε να συνεχίσει την πορεία της χωρίς να το χτυπήσει, παρότι -όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει καταγραφεί- όταν τελικά πέρασε παρέσυρε το ζώο με τη μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου της.

Όταν συνέβη το περιστατικό, ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, με την 63χρονη οδηγό να ισχυρίζεται ότι πάνω στον πανικό της ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την δίωξη που της ασκήθηκε, της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η γυναίκα κατέρρευσε στο άκουσμα του ύψους του προστίμου. Η ίδια εμφανίζεται συντετριμμένη και αισθάνεται ότι στιγματίστηκε από το περιστατικό.


Πηγή: cretalive.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ