Κρήτη: Η στιγμή που οδηγός πατάει εν ψυχρώ σκύλο με το αυτοκίνητο (Βίντεο)

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Μεγάλη Πέμπτη, στις 6:30 μ.μ. στις Πατέλες Ηρακλείου στην Κρήτη.

Όπως διακρίνεται και στο βίντεο, μια οδηγός φαίνεται να κινείται στο στενό και, ενώ είναι προφανές ότι ο σκύλος βρίσκεται μπροστά της στη μέση του δρόμου, αντί να περιμένει να φύγει το ζώο από την πορεία της, παίρνει φόρα και εν ψυχρώ κινείται καταπάνω του πατώντας το.

Διακρίνεται, μάλιστα, ότι η οδηγός δεν σταματάει καθόλου και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή. Πρόκειται για μια εντελώς ανεξήγητη και εξοργιστική πράξη.

Σύμφωνα με το τοπικό Flashnews, ο σκύλος είναι δεσποζόμενος και ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία τις στιγμές που διαδραματιζόταν το περιστατικό βρισκόταν σε στενό λίγο έξω από το σπίτι της.


Φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα αυτού του βίαιου, αποτρόπαιου και ανεξήγητου περιστατικού είχε ως αποτέλεσμα ο σκυλάκος να τραυματιστεί σοβαρά, καθώς φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ένα βαθύ τραύμα στο πίσω του πόδι, ενώ διαπιστώθηκε επίσης και εσωτερική αιμορραγία.

Κρίσιμα είναι τα πρώτα 24ωρα για την υγεία του, όπως αναφέρει η κηδεμόνας του μιλώντας στο Flashnews, καθώς είναι μεγάλος σε ηλικία, περίπου 12 χρονών.


Το βίντεο με την εν ψυχρώ παράσυρση του σκύλου


Photo: Flashnews.gr
Photo: Flashnews.gr
Photo: Flashnews.gr
Photo: Flashnews.gr

Πηγή: Flashnews

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ