Η ηθοποιός Κέιλι Κουόκο υιοθέτησε τον 7ο σκύλο διάσωσης με το όνομα Ρεντ

Η αποστολή της Κέιλι Κουόκο και του Τομ Πέλφρεϊ να βοηθήσουν να βρει ο Ρεντ, το διασωθέν Τσιουάουα, ένα παντοτινό σπίτι, είχε μια αναπάντεχη ανατροπή αφού κατέληξε να είναι το δικό τους…

Η ιστορία του Ρεντ ξεκινάει με τη Λιζ Ρίζο, μια μακιγιέζ και κομμώτρια που τον βρήκε να τρέχει σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, φοβισμένο από τα πυροτεχνήματα.

Αφού έσωσε τον Ρεντ από τους δρόμους τον Ιούλιο, η Ρίζο βοήθησε το σκυλάκι να επανέλθει σε καλή υγεία με οδοντιατρική εργασία και αντιβιοτικά. Στη συνέχεια άρχισε να ζητά βοήθεια για να βρει το παντοτινό του σπίτι. Αυτό τράβηξε την προσοχή της ηθοποιού Κέιλι Κουόκο, η οποία με τη σειρά της μοιράστηκε τον Ρεντ με τους ακολούθους της στις κοινωνικές της πλατφόρμες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liz Rizo (@lizrizomakeup)

Ωστόσο μετά από μερικούς μήνες χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ο Ρεντ βρήκε την παντοτινή  του οικογένεια στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού και έγινε το 6ο διασωθέν σκυλί της ηθοποιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liz Rizo (@lizrizomakeup)

Η Κουόκο δημοσίευσε επίσης μια ιστορία με τον σύντροφό της Τομ να τα πηγαίνουν περίφημα.

Φωτο Instagram | lizrizomakeup

Τον  Μάιο του 2023, η Κέιλι μοιράστηκε τα δυσάρεστη νέα του θανάτου του αγαπημένου της τσιουάουα, Dump Truck. Τον Μάρτιο του 2023 υιοθέτησε ένα άλλο τσιουάουα με το όνομα Miss Opal και τον King τον Οκτώβριο του 2023.

Τον Μάιο λάνσαρε το Oh Norman!, ένα brand για σκύλους αφιερωμένο στον αείμνηστο σκύλο της Norman.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ