Jared Leto, Doja Cat και Lil Nas X απέτισαν φόρο τιμής στην Choupette του Λάγκερφελντ

Με το θέμα του Met Gala του 2023 να είναι ένας φόρος τιμής στον εκλιπόντα Karl Lagerfeld, τα κοστούμια πολλών διασημοτήτων ήταν εμπνευσμένα από τον Lagerfeld και τα αμέτρητα εμβληματικά σχέδιά του. 

Το μεγάλο ερώτημα ήταν αν η βραβευμένη γατούλα του, Choupette, θα ήταν παρούσα. Η Choupette επιβεβαίωσε ότι έλαβε πρόσκληση και όταν φωτογραφήθηκε με την Kim Kardashianσε στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, φήμες την ήθελαν να κάνει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Choupette ωστόσο προτίμησε να μείνει στην άνεση του σπιτιού της και παρέλειψε τη κουραστική πτήση Παρίσι-Νέα Υόρκη. Αλλά για να επανορθώσουν, η Doja Cat, ο Jared Leto και ο Lil Nas X αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμής στην Choupette!


Ο Jared Leto ως Choupette

Ο Jared Leto είναι γνωστός για τις εκκεντρικές fashion επιλογές και οι θαυμαστές του περιμένουν πάντα ένα τρελό outfit για το Met Gala κάθε χρόνο. Φέτος δεν απογοήτευσε, καθώς εμφανίστηκε με μια στολή Choupette.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Η Doja Cat ως Choupette

Η Doja Cat, φόρεσε ένα κομψό και εντυπωσιακό σχέδιο του Oscar de la Renta. Η εμφάνιση του φορέματος με κουκούλα ολοκληρώθηκε με αυτιά γάτας και μακιγιάζ αιλουροειδούς. Είμαστε σίγουροι ότι αν η Choupette ήταν παρούσα, θα κυνηγούσε την χαρακτηριστική ουρά της Doja Cat σε όλο το κόκκινο χαλί.


Ο Lil Nas X ως Choupette

Η εμφάνιση του Lil Nas X ήταν ένας πιο αμπστρακτ φόρος τιμής στην Choupette. Ήταν καλυμμένος με body paint και χιλιάδες πολύτιμους κρυστάλλους από την κορυφή ως τα νύχια.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ