Η καλύτερη υποδοχή της Τζέιμι Λι Κέρτις μετά τα Όσκαρ ήταν από τον σκύλο της Ρούνι 

Η Τζέιμι Λι Κέρτις είχε πάντα μεγάλα σκυλιά διάσωσης τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά όταν έπαιρνε μια μέρα πρωινό με μια φίλη της και το μικρό της κανίς, συνειδητοποίησε ότι ήθελε τη συντροφικότητα που προσφέρει ένας μικρότερος σκύλος.

Μιλώντας παλιότερα στο People, η 58χρονη ηθοποιός είπε πως ήταν μόνη της πολλές ώρες της ημέρας αφού τα παιδιά της ήταν πλέον ενήλικες και συνειδητοποίησε ότι είχε την έντονη ανάγκη για ένα άλλο σκυλί που θα ήταν μόνο δικό της.

Η Κέρτις ήξερε ότι ο τότε ενός έτους Ρούνι, ένα ημίαιμο Τεριέ-Πουντλ, ήταν ο σκύλος για εκείνη μόλις τον είδε στην ιστοσελίδα της Perfect Pets Rescue.

Η ηθοποιός λατρεύει την ενέργεια που έφερε ο Ρούνι στο σπίτι της και όταν η Τζέιμι Λι Κέρτις κέρδισε την Κυριακή το πρώτο Όσκαρ στην καριέρας της για την ερμηνεία της στο «Everything Everywhere All At Once», την ταινία που σάρωσε στη χθεσινοβραδινή τελετή, ήθελε να μοιραστεί την χαρά της με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ανάρτησε μια γλυκιά και συγκινητική φωτογραφία που την δείχνει να κρατάει το χρυσό αγαλματίδιο και να έχει δίπλα της τον αγαπημένο της Ρούνι με το hashtag “Adopt Don’t Shop”.

Η ανάρτηση γράφει: «Η καλύτερη υποδοχή χθες το βράδυ ήταν από το πανέμορφο κουτάβι μου @perfect_pet_rescue, Ρούνι, που πραγματικά δεν έδινε δεκάρα για το άγαλμα που κρατούσα. Απλά ήταν χαρούμενος που με είχε στο σπίτι, συνδεόμενη μαζί του με τον μοναδικό τρόπο που μπορείς να νιώσεις όταν νιώθεις αγάπη προς ένα ζώο όπως νιώθω εγώ προς αυτόν και αυτός προς εμένα».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ