“Νέμεσις”: Τιμητική διάκριση στον Ιρλανδό φιλόζωο Τζον Γκάρστανγκ

Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 18:30, η Πανελλήνια Ομοσπονδία “Νέμεσις” για το Περιβάλλον και τα Ζώα, πραγματοποιεί επίσημη εκδήλωση στην αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων.  

Στην εκδήλωση η Ομοσπονδία θα παρουσιάσει τις θέσεις και τα πλάνα δράσης της για το περιβάλλον και τα ζώα ενόψει και των εκλογών.

Επιπλέον, θα βραβευτούν δέκα εθελοντές-ακτιβιστές για τη διάσωση των ζώων καθώς και η ΕΠΟΜΕΑ με τη Σούγκαρ και το Ρούντυ από την Ξάνθη. 

Χθες, η Ομοσπονδία ανακοίνωσε μέσα από το Facebook το όνομα ενός εκ των βραβευθέντων, αυτό του Ιρλανδού ακτιβιστή φιλόζωου Τζον Γκάρστανγκ. 

Με το βραβείο αυτό η Ομοσπονδία τιμά τον ίδιο αλλά και όλους τους ξένους φιλόζωους που βοηθούν τα αδέσποτα στη χώρα μας.

«Απονέμεται στον χαρισματικό Τζον Γκάρστανγκ αυτή τη τιμητική διάκριση για το πολυσχιδές εκπαιδευτικό του έργο για τα κατοικίδια, που απευθύνεται κυρίως στα μικρά παιδιά, με τα οποία ο ίδιος αναπτύσσει μια μαγική χημεία», δήλωσε η Ομοσπονδία.

;

Με τη σειρά του ο Τζον Γκάρστανγκ ευχαρίστησε την Ομοσπνδία και την Νατάσα Μπομπολάκη για αυτή την τιμή: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να μου απονέμεται βραβείο από την Ελληνική Εθνική Φιλοζωική Ομοσπονδία για την αναγνώριση του έργου μου στην εκπαίδευση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια», σημειώνει. 

«Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν σε αυτό το μερικές φορές δύσκολο έργο. Ελπίζω να συνεχίσω να εκπαιδεύω την επόμενη γενιά φροντιστών ζώων. Εκτιμώ πολύ τη Νατάσα Μπομπολάκη και την πίστη της στο έργο μου!» συμπληρώνει.


Την εκδήλωση συντονίζουν οι ηθοποιοί Άννα Αδριανού και Κωνσταντίνος Λάγκος. 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ