Κατέβηκε από το λεωφορείο και ένας αδέσποτος σκύλος τον ακολούθησε ως το σπίτι του

Όταν ένας άντρας στο Σεντ Λούις του Μιζούρι κατέβηκε από το λεωφορείο, ένιωθε μία έντονα παρουσία καθώς κατευθυνόταν σπίτι του. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο επιβάτης του λεωφορείου παρατήρησε έναν σκύλο να στέκεται στη στάση. Όταν αποβιβάστηκε, ο άνδρας χαιρέτησε το τετράποδο ζώο, το οποίο δεν είχε ξαναδεί, και στη συνέχεια άρχισε να περπατάει προς το σπίτι του. Καθώς έφτασε στην αυλή του, ο άνδρας συνειδητοποίησε ότι κάποιος τον ακολουθούσε.

Χωρίς να διστάσει, ο σκύλος ακολούθησε τον νέο του φίλο στην περιφραγμένη αυλή και στη συνέχεια περίμενε υπομονετικά ώσπου να φτάσουν οι διασώστες του.

Φωτο Stray Rescue of St. Louis. facebook

Όταν οι εθελοντές του καταφυγίου έφτασαν στο σπίτι του άνδρα, περίμεναν να βρουν έναν φοβισμένο και αμυντικό σκύλο στην αυλή του. Πλησίασαν στον φράχτη με ένα λουρί στο χέρι, προετοιμασμένοι ότι ο σκύλος θα αντιστεκόταν στις προσπάθειες διάσωσης, αλλά, προς έκπληξή τους, ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να πάει μαζί τους και χωρίς κανένα εμπόδιο, μετέφεραν τον σκύλο τον οποίο ονόμασαν Όρβιλ, στο τζιπ.

Το χαμόγελο του Όρβιλ ήταν εμφανές καθώς πήγαινε στο καταφύγιο με τους διασώστες του. Αφού ήταν μόνος για τόσο καιρό, το γλυκό σκυλάκι έπαιρνε επιτέλους την αγάπη και τη φροντίδα που του άξιζε.

Φωτο Stray Rescue of St. Louis. facebook

Καθώς περνούσε για πρώτη φορά τις πόρτες του καταφυγίου, η ουρά του Όρβιλ κουνιόταν πέρα δώθε. Η αρχική του αντίδραση στη γνωριμία με τη νέα του ομάδα φίλων – την κτηνιατρική ομάδα της κλινικής – ήταν τόσο γλυκιά όσο και απροσδόκητη.

Οι νέοι φίλοι του Όρβιλ καθάρισαν τις πληγές, του έδωσαν το πρώτο από τα πολλά θρεπτικά γεύματα και στη συνέχεια τον εγκατέστησαν στο νέο του κυνοκομείο.


Η ομάδα του καταφυγίου Stray Rescue of St. Louis δεν μπορούσε να καταλάβει πού ζούσε ο Όρβιλ πριν από τη διάσωσή του, αλλά ήταν σαφές ότι βρισκόταν επιτέλους εκεί που έπρεπε να είναι.

Σήμερα, ο Όρβιλ κάνει παρέα με τους αγαπημένους του ανθρώπους στο καταφύγιο. Η υγεία του έχει βελτιωθεί σημαντικά από την πρώτη μέρα που βρέθηκε μαζί τους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επιτέλους έτοιμος για μια παντοτινή οικογένεια.

Παρόλο που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος για αναδοχή ή υιοθεσία, κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να πάρει τον Όρβιλ στο σπίτι του ακόμα. Οι φίλοι του στο SRSL γνωρίζουν ότι η τέλεια οικογένεια θα βρει τον Όρβιλ σύντομα. Μέχρι τότε, απολαμβάνουν κάθε μέρα τις ατελείωτες αγκαλιές του.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ