Η Κόρτνεϊ Κοξ μεταμφίεσε τα σκυλάκια της σε ηλικιωμένους πολίτες

Η Κόρτνεϊ Κοξ διασκεδάζει με τα κατοικίδια σκυλάκια της μεταμφιέζοντας τα.

Για να γιορτάσει την «Εθνική Ημέρα Ντύστε το Κατοικίδιό σου» την Κυριακή, η ηθοποιός εξόπλισε τα σκυλιά της Λίλι και Μπέαρ με φανταχτερές στολές και μοιράστηκε τα ξεκαρδιστικά αποτελέσματα στο Instagram.

Διασκεδάζοντας με το ένα σκυλάκι της που έδειχνε άκρως αδιάφορο από την αμφίεσή του, η Κοξ έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Λατρεύουν αυτή τη γιορτή»!

Στο κλιπ, η ηθοποιός έκανε ζουμ στην αδρανή αντίδραση του ενός σκύλου της, καθώς ακουγόταν το κομμάτι “The Sound of Silence” των Simon & Garfunkel.

Η πρωταγωνίστρια των Friends έντυσε τα κατοικίδιά της σε ηλικιωμένους πολίτες, με το ένα να φοράει σγουρή γκρι περούκα, ροζ γυαλιά, πέρλες, ζακέτα, φούστα και τσάντα. Το κοστούμι του άλλου σκύλου αποτελούνταν από ένα πλατύ καπέλο, μαύρα γυαλιά, παπιγιόν, ένα μουσταρδοκίτρινο γιλέκο, καρό παντελόνι και ένα μπαστούνι.

Οι 14,9 εκατομμύρια ακόλουθοι της Κοξ στο Instagram δεν μπορούσαν να μην επισημάνουν πως τα μεταμφιεσμένα σκυλιά έμοιαζαν με τον χαρακτήρα της Μόνικα Γκέλερ από τα Φιλαράκια.

“Περιμένετε!!! Αυτό δεν ήταν το μεγαλύτερο pet peeves της Μόνικα… τα ζώα ντυμένα ως άνθρωποι;!!!”, έγραψε ένας στην ενότητα των σχολίων, ενώ ένας δεύτερος πρόσθεσε: “Το μεγαλύτερο pet peeve της Μόνικα είναι τα ζώα ντυμένα ως άνθρωποι 😂😂😂 Το λατρεύω”.

Υπήρχαν αρκετοί χρήστες που βρήκαν την ιδέα να μεταμφιέσει τα κατοικίδια της διασκεδαστική, με έναν να χαρακτηρίζει την κίνηση ως “απάνθρωπη” κι ένας άλλος χρήστης να επισημαίνει ότι είναι πλάσματα με αξιοπρέπεια και όχι παιχνίδια.

Η Κόρτνεϊ Κοξ εμφανίζει συχνά τα σκυλάκια της στους λογαριασμούς της και μοιράζεται βίντεο με αυτά στο Instagram και στο TikTok.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ