Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Κλώτσησαν και τύφλωσαν γατάκι – Δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Ασυνείδητος προέβη σε μία βάναυση κι απάνθρωπη πράξη, όταν κλώτσησε στο κεφάλι γατάκι που τον πλησίασε για να το χαϊδέψει.


Χωρίς την όρασή του το γατάκι

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Το πρωί της περασμένης Τρίτης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thesstoday, ασυνείδητος κλώτσησε το άτυχο ζώο στο κεφάλι όταν αυτό τον πλησίασε για να το χαϊδέψει. Πρόκειται για κτηνωδία. Για μία αποτρόπαια πράξη βαρβαρότητας από έναν άνθρωπο εις βάρος μιας νεαρής, θηλυκής γάτας λευκού τριχώματος

Περαστικός που βρήκε το γατάκι να κείτεται αιμόφυρτο στο πάρκινγκ, ενημέρωσε τη φιλοζωική της περιοχής και το μετέφερε στον κτηνίατρο. Τα χτυπήματα που δέχθηκε ήταν τόσο ισχυρά, που το γατάκι έχει χάσει την όρασή του, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν εάν έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

Για την ώρα, νοσηλεύεται σε κλινική στη Σταυρούπολη και η κατάστασή του είναι σταθερή. Μπορεί πλέον να σταθεί και να βαδίσει, αλλά έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επανακτήσει την όρασή του.



Προσπάθεια εντοπισμού του δράστη

Η φιλοζωική που ειδοποιήθηκε για το περιστατικό ξεκίνησε να αναζητά τον δράστη, χωρίς όμως επιτυχία, καθώς το σημείο δεν είναι ορατό από τις κάμερες.

Επισημαίνεται ότι στην περιοχή στεγάζονται σχολικές μονάδες και την ώρα που υπολογίζεται ότι έλαβε χώρα το συμβάν, έφηβοι αλλά και μικρότεροι μαθητές θα πήγαιναν στο σχολείο τους, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Η καταγγελία για τη νεαρή γάτα πυροδότησε κύμα αντιδράσεων στα social media, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκφράσει την επιθυμία να την υιοθετήσουν.



Πηγή: thesstoday.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ