Κτηνωδία στην Καρδίτσα: Πέντε σκυλάκια δολοφονημένα με φόλες – Θλίψη για τα ζωάκια που δέχονταν τη φροντίδα των κατοίκων

Θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες νεκρών σκύλων που δηλητηριάστηκαν στην Καρδίτσα. Τα σκυλάκια που δέχονταν την φροντίδα των κατοίκων εντοπίστηκαν από τους κατοίκους αργά το βράδυ του Σαββάτου 8/7.

Άγνωστοι σκόρπισαν το θάνατο στην οδό Ταυρωπού με αποτέλεσμα τρία σκυλάκια να βρουν βασανιστικό θάνατο λίγα μέτρα το ένα από το άλλο ενώ άλλα δύο να αγνοούνταν αλλά σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, βρέθηκαν και αυτά νεκρά το πρωί της Κυριακής.

«Η αγαπημένη μας Μπιζού, το πιο αθώο πλάσμα που ζούσε τα τελευταία χρόνια στη γειτονιά και η άλλη η Καφετούλα. Δυστυχία χωρίς τέλος…», γράφει η κ. Θἀνου.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η εθελόντρια του καταφυγίου «Karditsa Shelter Dogs», Εύη Θάνου, έσπευσαν άμεσα στο σημείο κατόπιν έκκλησης για βοήθεια και αφού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, τα μετέφεραν κατευθείαν στον κτηνίατρο.

Το ένα πέθανε λίγο πριν φτάσουν ενὠ το άλλο παρά τις προσπάθειες της γιατρού δεν τα κατάφερε. Το φάρμακο ήταν πολύ ισχυρό δημιουργώντας στα ζώα φρικτό πόνο και δύσπνοια.

Ειδοποιήθηκε στη συνέχεια η αστυνομία, πάρθηκαν τα δείγματα που βρέθηκαν και θα γίνει μήνυση κατά αγνώστων.

«Ελπίζουμε οι κάμερες από σπίτια και μαγαζιά εκεί να υποδείξουν τον δολοφόνο», αναφέρει η κ. Θάνου.

«Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω την κ. Ράνια Σακαρίδου την κτηνίατρο που έφτασε αμέσως στο κτηνιατρείο έντεκα το βράδυ, κατέβαλε όλες τις προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το σκυλάκο δεν δέχθηκε χρήματα για τις υπηρεσίες που προσέφερε, την τιμά η ανθρωπιά της και η αγάπη της για ζώα και η συμβολή της στον αγώνα μας για τα αδέσποτα», εξηγεί η Εύη Θάνου.

«Αυτές οι ψυχές ήταν τα μόνα που δεν δημιούργησαν ποτέ κανένα πρόβλημα στη γειτονιά, ήρεμα και δεχόταν τη φροντίδα από όλους. Τι σας έφταιγαν, τι είδους «λύση” είναι αυτή; Δεν υπάρχει κανένα έλεος στην ψυχή σας; Δεν υπάρχουν λόγια παιδιά, μόνο βουβός πόνος και θλίψη για τον τιποτένιο πολιτισμό μας πάνω στα ζώα», γράφει με πόνο ψυχής.


Παρακάτω η ανάρτηση της Εύης Θἀνου στο Facebook

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ