Μαριάννα Τουμασάτου: Είχα 25 αδέσποτα και σε δύο νύχτες μού τα σκότωσαν σχεδόν όλα με φόλες

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής του Action 24 «Μουσούδες» με την Μαρία Κωνσταντάκη εμφανίστηκε η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία διηγήθηκε όσα της έχουν μάθει τα ζώα.

Η γνωστή ηθοποιός συνοδευόμενη από τον γάτο της τον Γκίζο, ένα όνομα που βγαίνει από το γκρίζο, αποκάλυψε ότι στο σπίτι έχει τρεις γάτες και έξι σκυλιά ενώ μίλησε για την αλλεργία της στα ζώα από την οποία κινδύνεψε να πεθάνει στο παρελθόν. Μάλιστα, εξομολογήθηκε την αγάπη της για τα ζώα, ειδικά για τα σκυλιά και τις γάτες, παρά το γεγονός ότι είναι αλλεργική και στα δύο.

«Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση», είπε για να προσθέσει:

«Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούμε να κάνουμε και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική».

«Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. Προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα».

Παράλληλα, η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε πως κάποια περίοδο είχε 25 αδέσποτα και πως σε δύο νύχτες της τα σκότωσαν σχεδόν όλα με φόλες. «Κάποιος αισθάνθηκε ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν τα σκυλιά και τα σκότωσε όλα».

Φιλοζωία για την ηθοποιό σημαίνει να αγαπάς αυτά τα πλάσματα και τα μαθήματα που παίρνει δικαιοσύνη, ξέρουν να αγαπάνε, να συγχωρούν, την υπομονή ενώ μας μαθαίνουν για την φιλία, την ευγνωμοσύνη και την ευθύνη.

Δείτε την πρεμιέρα της εκπομπής «Μουσούδες» με τη Μαρία Κωνσταντάκη


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ