Η Μαρίσκα Χάργκιτεϊ απέκτησε νέα γάτα με όνομα εμπνευσμένο από τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ

Η Μαρίσκα Χάργκιτεϊ απέκτησε νέα γάτα και το όνομά της είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ «Karma».

Η Κάρμα είναι μια γάτα που πλέον ανήκει στη Μαρίσκα Χάργκιτεϊ. Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη, η 59χρονη ηθοποιός του «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα», παρουσίασε τη νέα της γάτα, το όνομα της οποίας είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο σινγκλ της Τέιλορ Σουίφτ.

«Η Κάρμα είναι μία γάτα @taylorswift γνώρισε την Κάρμα. Την γάτα μου», γράφει η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση περιείχε μια φωτογραφία του αιλουροειδούς να ξεκουράζεται σε ένα κρεβάτι και ένα αξιολάτρευτο κοντινό πλάνο του να γλείφει το πόδι του. Ο συμπρωταγωνιστής της Χάργκιτεϊ, Ράιαν Μπαγκλ, έγραψε στα σχόλια: “Παρακαλώ φέρτε αυτό το μωρό στη δουλειά”.

Η Χάργκιτεϊ είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Τέιλορ και προφανώς τα συναισθήματα είναι αμοιβαία αφού η τραγουδίστρια ονόμασε τη γάτα της Ολίβια Μπένσον, τον χαρακτήρα που υποδύεται η ηθοποιός.

Η Χάργκιτεϊ και η Σουίφτ, έχουν δηλώσει δημόσια τη φιλία τους. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο κλιπ “Bad Blood” της Σουίφτ το 2015. Αφού το βίντεο κέρδισε το βραβείο για το βίντεο της χρονιάς στα Video Music Awards, η Χάργκιτεϊ συνεχάρη την τραγουδίστρια σε ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ