Μια αξιοθαύμαστη διάσωση στα Μέγαρα: Εθελόντρια μπήκε σε λαγούμι για να απεγκλωβίσει κουτάβι (Φωτο)

Ο εθελοντισμός θέλει κότσια, θέλει θάρρος, θέλει επιμονή. Αυτό μας δίδαξαν με την πρόσφατή τους διάσωση οι εθελοντές του Αδέσποτου Παλμού όταν κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν ένα φοβισμένο κουτάβι από ένα λαγούμι στα Μέγαρα.

Ειδικότερα, η Κρίστυ, το πανέμορφο σκυλάκι ηλικίας 2,5 μηνών, εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα λαγούμι και οι εθελοντές της ομάδας διάσωσης ζώων κλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ομάδα, ενημερώθηκε αρχικά για μια μανούλα με το μωράκι της από εθελοντές που τα φρόντιζαν ότι ανήλικα παιδιά βασάνιζαν τα δύο ζωάκια.

Η μαμά σκυλίτσα ήδη φιλοξενείται, ωστόσο το τρομοκρατημένο κουτάβι είχε μπει μέσα σε ένα λαγούμι όπου τα ανήλικα παιδιά προσπαθούσαν να χτυπήσουν με ξύλα. Τα παιδιά δυστυχώς δεν τα πρόλαβαν αφού έγιναν άφαντα.

Οι εθελοντές Σωτηρία Κυριακοπούλου και Μάριος Μωραΐτης ένωσαν τις δυνάμεις τους και κόντρα στον άσχημο καιρό, κατάφεραν και βγάλουν με ηρωικό τρόπο το κουτάβι από το λαγούμι.

Στη συνέχεια το μετέφεραν σε γιατρό όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από μία ελαφριά δερματίτιδα για την οποία χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και παράλληλα θα κάνει το πρώτο εμβόλιο.

Οι εθελοντές την βάπτισαν Κρίστυ. Ζυγίζει 4 κιλά και θα γίνει το πολύ 15 κιλά όπως η μαμά της. Όποιος ενδιαφέρεται να βάλει στην ζωή του την Κρίστυ, να επικοινωνήσει με την Μαρία Αρκομάνη στο 6946491993

κουτάβι
Φωτο Facebook | Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ