Μία όμορφη εκδήλωση για τα παιδιά βασισμένη στο βιβλίο «Το Καταφύγιο της Αγάπης»

Η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επέλεξε να μιλήσει στα παιδιά για τη Φιλοζωία.

Στο φιλόξενο χώρο της ΔΗΜΤΟ Μαρκοπούλου, η συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας και εκπαιδευτικός Δώρα Λοΐζου, υλοποίησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στο παιδικό της βιβλίο «Το Καταφύγιο της Αγάπης» – εκδόσεις Διάπλους, με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, την υιοθέτηση θετικής στάσης και συμπεριφοράς απέναντι στα αδέσποτα ζώα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το Φιλοζωικό Σωματείο Κερατέας «ΠΡΟΚΡΙΣ», ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών και το Φιλοζωικό Σωματείο «Μεριμνώ» με πασχαλινό bazaar και σκυλάκια που αναζητούσαν την παντοτινή τους οικογένεια.

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια κομματική εκδήλωση και να μιλήσουμε για τα πολλά που έχουν γίνει, για πρώτη φορά από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προστασία των ζώων. Εμείς όμως επιλέξαμε με αυτή την εκδήλωση, να δώσουμε υπόσχεση στα παιδιά, πως θα συνεχίσουμε,» δήλωσε η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου.

Τέλος, ευχαριστεί την πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Μαρκόπουλου Ιωάννα Ξύδα και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Όλγα Μαγγανά για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ