Η Νίκη ξεκίνησε να τρώει και να πίνει νερό – «Δεύτερο 24ωρο και θέλει να ζήσει» (βίντεο)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η φιλοζωική κοινότητα την εξέλιξη της υγείας της σκυλίτσας από την Ηλεία που βρέθηκε σκελετωμένη από τουρίστριες που έκαναν διακοπές στη Ζαχάρω.

Η ακούραστη εθελόντρια κ. Διονυσία Καλογεροπούλου Σεφερλή της φιλοζωικής Κρεστέρων «Νοιάζομαι» βρίσκεται στο πλευρό της Νίκης και της δίνει δύναμη με την αγάπη και την στήριξη της.

Όπως ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook τον κόσμο που εκδηλώνει την ανησυχία του, την Παρασκευή το βράδυ η Νίκη χειροτέρεψε και πίστεψαν το χειρότερο αλλά με την σημαντική βοήθεια του κτηνιάτρου, κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Η κατάσταση ωστόσο του ζώου παραμένει δύσκολη και κρίσιμη.

«Πάλεψε Νίκη… μην δώσεις την χαρά σε όλους αυτούς που σε είχαν αλλά και που σε έβλεπαν τόσο καιρό σε αυτό το χάλι και δεν μίλαγαν. Έλα κορίτσι μου, σου αξίζει να ζήσεις», έγραψε στην ανάρτησή της συνοδευόμενη με ένα βίντεο που δείχνει την Νίκη με ορό φανερά ταλαιπωρημένη.

Σήμερα το μεσημέρι, η κ. Σεφερλή επανήλθε με νέο βίντεο το οποίο χαρίζει μία νότα αισιοδοξίας αφού η Νίκη ξεκίνησε να τρώει με όρεξη την δεύτερη κονσέρβα τροφής και να πίνει νερό.« Δεύτερο 24ωρο και θέλει να ζήσει», ανέφερε η κ. Σεφερλή.

«Μου κόβει την ανάσα η Νίκη αλλά χαλάλι της. Έλα κορίτσι μου πάμε να τα καταφέρουμε. Τόσος κόσμος σε αγαπάει και σε στηρίζει», έγραψε.

Η συμπαράσταση του κόσμου είναι τόσο συγκινητική. Μία κυρία έγραψε κάτι που εκφράζει όλους όσοι παρακολουθούν την εξέλιξη της Νίκης:

«Νομίζω ότι όλοι όσοι έχουμε γνώση του περιστατικού, νοιώθουμε σαν να ανασταίνεται δικός μας άνθρωπος.»

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τους σκοπούς του Συλλόγου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό του στην Τράπεζα Πειραιώς. Ακόμη και 1€ για μας είναι πολύτιμο για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδά της.

5531-093883-962 EUR
ΙΒΑΝ GR77 0172 5310 0055 3109 3883 962
Δικαιούχος: 14845561 Φιλοζωικός Σύλλογος Kρεστένων «Νοιάζομαι»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ