Ο Όλι ο γάτος γίνεται το πρώτο αιλουροειδές που συμμετέχει στον ετήσιο αγώνα ιστιοπλοΐας της Αυστραλίας

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Σίδνεϊ-Χόμπαρτ της Αυστραλίας αποτελεί ετήσια παράδοση από το 1945. Μετά από 7 ημέρες, 19 ώρες, 26 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα σε 628 ναυτικά μίλια, το Sylph VI πέρασε τη γραμμή του τερματισμού, στην τελευταία θέση ωστόσο ανάμεσα σε 85 διαγωνιζόμενες ομάδες.

Παρά το γεγονός ότι τερμάτισαν τελευταίοι, τη στιγμή που έφτασαν στην αποβάθρα, τους περίμενε ένα πλήθος που ζητωκραύγαζε. Το πλήθος κρατούσε πλακάτ που έγραφε “συγχαρητήρια”, μαζί με δώρα και κεράσματα.

Όπως ήταν φυσικό όλα αυτά εξέπληξαν το πλήρωμα του Sylph VI, το οποίο δεν περίμενε τέτοιου είδους φανφάρες όταν ξεκίνησε τον αγώνα πριν από μια εβδομάδα. Αλλά η είδηση για το τρίτο μέλος του πληρώματός τους, τον Όλι τον γάτο, έγινε viral.

«Οι γάτες επιτέλους επιτρέπονται να συμμετέχουν σε αγώνες! Εντάξει, όχι ακριβώς, αλλά υπάρχει μια γάτα σε αυτόν τον αγώνα! Ο @georgiasphoto συναντά τον Μπομπ Γουίλιαμς που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου 2,5 φορές, και τη γάτα του Όλι που κάνει τον αγώνα μαζί του», γράφει το livesaildie στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Live Sail Die (@livesaildie)

Ο 10χρονος Όλι έχει στο ενεργητικό του πέντε χρόνια εμπειρίας στην ιστιοπλοΐα, η οποία περιλαμβάνει ένα ταξίδι από την Αυστραλία στη Θάλασσα Τάσμαν της Νέας Ζηλανδίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hype (@hype_tv)

Η εμπειρία του Όλι αποτελείται κυρίως από τη διατήρηση του ηθικού και τις αγκαλιές. Αφού έγραψε ιστορία, είναι τώρα μια διεθνής διασημότητα!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ