Σκύλος έφαγε μετρητά αξίας 4.000 δολαρίων από τον πάγκο – Ο δυσάρεστος τρόπος με τον οποίο τα πήραν πίσω οι ιδιοκτήτες του

Ένα ζευγάρι από την Πενσυλβάνια έπαθε σοκ όταν βρήκε φαγωμένα χαρτονομίσματα που είχε αφήσει στον πάγκο της κουζίνας.

Ο Κλέιτον και η Κάρι Λο είχαν βγάλει μετρητά με σκοπό την ανακαίνιση του σπιτιού τους και άφησαν τον φάκελο με τα χρήματα στον πάγκο, όταν ο σκύλος τους, ο Σεσίλ, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για ένα… πολύ ακριβό σνακ.

«Περπατούσα στο σπίτι κάνοντας διάφορα πράγματα και επέστρεψα και ξαφνικά, έπεσα πάνω στον Σεσίλ που στεκόταν πάνω από έναν σωρό από κατακρεουργημένα μετρητά», είπε γελώντας ο Κλέιτον Λο.

Το ζευγάρι είπε ότι ο Σεσίλ δεν είχε ανέβει ποτέ, στα επτά χρόνια της ζωής του, στον πάγκο αφού συνήθως του αρέσει να ξαπλώνει στον καναπέ και σοκαρίστηκε όταν αντίκρισαν το θέαμα.

Ο σκύλος φαινόταν μια χαρά, στην αρχή, μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν το ζεύγος ξύπνησε από έναν ήχο που κάθε ιδιοκτήτης σκύλου γνωρίζει πολύ καλά: τον ήχο του κατοικίδιου ζώου τους που ετοιμάζεται να κάνει εμετό.

«Όταν το ακούς αυτό, αμέσως αντιδράς, οπότε πετάχτηκα από το κρεβάτι και μετά πήγα να το καθαρίσω και τότε συνειδητοποίησα ότι υπήρχαν πολλά μισοφαγωμένα χαρτονομίσματα των 100 και 50 δολαρίων».

Εκείνη η νύχτα ήταν η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθούσαν, όπου θα είχαν το ατυχές καθήκον να ψάξουν τα περιττώματα του σκύλου τους.

Κατάφεραν να βρουν τα περισσότερα από τα χαρτονομίσματα μέσα από αυτό τη δυσάρεστη αποστολή, πλένοντας προσεκτικά και ταξινομώντας τα κομμάτια για να τα συναρμολογήσουν ξανά.

Συναρμολόγησαν όσα περισσότερα χαρτονομίσματα μπορούσαν και η τράπεζά τους τα αντάλλαξε. Στο τέλος, οι δύο τους κατάφεραν να ανακτήσουν 3.550 δολάρια, όπως λένε.

«Ήταν ένα ακριβό παζλ», γελάει ο Κλέιτον Λο. Η τράπεζα ήταν συνεργάσιμη, ενώ τους είπε ότι αυτό συμβαίνει συνέχεια.

«Είπαν ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει αρκετά συχνά, επειδή τα χρήματα απλά μαζεύουν τόσες πολλές μυρωδιές, ειδικά αν χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων», λέει. «Υποθέτω ότι τα σκυλιά το πιάνουν αυτό – έχουν τόσο καλή όσφρηση – και κάτι σε αυτό τον τρέλανε».

Το ζευγάρι μοιράστηκε την ιστορία του Σεσίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγινε viral.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Law (@ooolalaw)

«Είμαστε απλά χαρούμενοι που η ιστορία κάνει τον κόσμο να γελάει», λέει η Κάρι. «Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με αυτό, επειδή όλοι είχαμε ένα κατοικίδιο ή ένα παιδί που έκανε κάτι ανόητο σαν αυτό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και δεν μπορείς να τους θυμώσεις. Απλά πρέπει να τα αγαπάς ούτως ή άλλως».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ