Ο Βύρωνας είναι νοικοκύρης, σωστός καραβοκύρης – Απολαύστε τον να βοηθάει στο συμμάζεμα του καταφυγίου (βίντεο)

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και η άλλη μισή είναι η ομορφιά… Και στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την ομορφιά του Βύρωνα.

Η Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης «Save the Tails» αποφάσισε να κάνει ένα φθινοπωρινό καθάρισμα του καταφυγίου και με τις πολύτιμες δωρεές του κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσα του για είδη καθαρισμού όπως σακούλες, καθαριστικά πατώματος και σκουπών, οι εθελοντές στρώθηκαν στη δουλειά και συμμάζεψαν το χώρο.

Δεν ήταν ωστόσο μόνοι σε αυτή την διαδικασία. Ο Βύρωνας, ένας αδεσποτάκος που τον είχαν εγκαταλείψει όταν ήταν 2 ετών, ως αγαπησιάρης «αρκούδος» με καρδιά μάλαμα, έπιασε την σκούπα με το στόμα του και ξεκίνησε το σκούπισμα με μεγάλη μαεστρία, συμμετέχοντας στην προσπάθεια των εθελοντών να συμμαζέψει κι εκείνος ό,τι μπορεί!

Ο Βύρωνας βρέθηκε το 2021 σε μία στάνη με πρόβατα, δεμένος με αλυσίδα μισού μέτρου, χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και χωρίς αγάπη και διασώθηκε από τους εθελοντές που του χάρισαν το φιλί της ζωής.

Αν αναζητείτε κι εσείς έναν τέτοιο άρχοντα και νοικοκύρη, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το «Save the Tails» για να τον υιοθετήσετε.

Τι άλλο δηλαδή να κάνει για να σας πείσει για το πόσο τέλειος είναι;


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ