Οι διακοπές στη Λήμνο για ένα ζευγάρι και τον σκύλο του μετατράπηκαν σε εφιάλτη

Της Βασιλείας Καμάρα

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές ενός ζευγαριού στη Λήμνο με το σκυλάκι τους όταν το ζωάκι τους έπεσε θύμα δηλητηριασμένης φόλας.

Η Μυρτώ Πατσουράκου και ο Γιάννης Κανελλόπουλος παρέα με το αγαπημένο τους κατοικίδιο πήγαν διακοπές στο νησί του Ηφαίστου για να περάσουν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, ωστόσο η διαμονή τους πήρε δυσάρεστη τροπή.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με τον χειρότερο εφιάλτη όταν στην παραλία των Λύχνων στην περιοχή του Μούνδρου, ο σκύλος τους έπεσε θύμα φόλας.

Όπως αναφέρει η κ. Πατσουράκου στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ο σκύλος προσπαθούσε για μιάμιση ώρα να κρατηθεί στην ζωή, ωστόσο παρ᾽όλη την άμεση κινητοποίηση του ζευγαριού και την βοήθεια κάποιων ανθρώπων, το ζωάκι κατέληξε.

Η Μυρτώ Πατσουράκου φανερά συντετριμμένη για την άδικη απώλεια του σκύλου της, γράφει χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε για καλοκαιρινές διακοπές στην Λήμνο… ήρθαμε τρεις, ένα ζευγάρι και ένα μικρό σκυλάκι, διακοπές που τις ονειρευόμασταν μήνες. Θα φύγουμε δύο όμως… δύο και σακατεμένοι. Αντίο Κούμη μας, άδικος ο χαμός σου! Θα σε αγαπάμε πάντα».

Παρακάτω η ανάρτηση της Μυρτώς Πατσουράκου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου «Αδέσποτες Ψυχές», ανέφερε για το περιστατικό:

«Το ζευγάρι που έχασε το σκυλάκι του από φόλα στην Λήμνο.
Τι ντροπή για μας εδώ, να έρθουν οι άνθρωποι διακοπές και να ζήσουν αυτόν τον τρόμο επειδή κάποιος παλιάνθρωπος μισεί τα ζώα και έριξε φόλες!»

Να σταματήσει αυτό το κακό!

«Κουτάβι ενός έτους ξεψύχησε με μαρτυρικό θάνατο στην πλατεία Υψιπύλης μπροστά στα έντρομα μάτια περίοικων. Οι κηδεμόνες του, Έλληνες επισκέπτες του νησιού μας, μόλις σήμερα το πρωί κατέφθασαν για να κάνουν τις διακοπές τους. Φαίνεται ότι το ζώο έφαγε φόλα στην περιοχή της παραλίας των Λύχνων. Οι κηδεμόνες του έψαχναν απεγνωσμένα κτηνίατρο, δεν έβρισκαν, κατέβηκαν στην πόλη και ζητούσαν ανοιχτό φαρμακείο. Δεν υπήρχε. Εν τέλει άνοιξε ένα φαρμακείο, του χορηγήθηκε ατροπίνη και ορός αλλά το ζώο δεν τα κατάφερε. Προσέχετε τα ζώα σας! Μην τα αφήνετε λεπτό χωρίς επίβλεψη! Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για τους δράστες επικοινωνήστε μαζί μας. Να σταματήσει αυτό το κακό!»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ