Την φώναζαν Κλαίρη και την δολοφόνησαν στον Άγκιστρο Σαμοθράκης

Ήταν αδέσποτη, μετά απέκτησε παντοτινή οικογένεια, στη συνέχεια την δολοφόνησαν.

Το σκυλάκι αυτό είχε όνομα. Το φώναζαν «Κλαίρη» και είναι άλλο ένα θύμα εγκληματιών που σκορπούν το θάνατο σε ζώα σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η φιλόζωη Νάγια Φωτάκη, η Κλαίρη κατοικούσε τους καλοκαιρινούς μήνες στο καταδυτικό κέντρο στον Άγκιστρο Σαμοθράκης, συντροφεύοντας την οικογένεια της, που την είχε βρει εγκαταλελειμμένη πριν 3.5 χρόνια και κατέληξε με τον πλέον φριχτό τρόπο την Παρασκευή 11 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τη γνωμάτευση του κτηνιάτρου της Αλεξανδρόπουλης όπου μεταφέρθηκε, παρουσίασε συμπτώματα που συνάδουν με δηλητηρίαση από οργανοφωσφορικά, ένα κοινό δηλητήριο που χρησιμοποιείται ευρέως για τη δολοφονία αθώων πλασμάτων.

Η Κλαίρη είναι άλλο ένα θύμα ενός τραγικού απολογισμού ζώων που έχασαν τις τελευταίες μέρες τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σοβαρά, στο νησί της Σαμοθράκη.

Το pet-in.gr θυμίζει την αμοιβή των 1.000 ευρώ από την Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος, σε όποιον δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το άτομο που πυροβόλησε δύο φορές με αεροβόλο γάτα στον Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια που την έσωσε από το δρόμο και την υπεραγαπούσε. Από εκεί ψηλά σας βλέπει και ξέρει ότι προσπαθήσατε να την κρατήσετε στη ζωή», γράφει  κ. Φωτάκη.

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ