Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μπαζάρ του Πε.Φι.Πο. στο Μαρούσι (φωτο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή των Βαίων το μπαζάρ του Περιβαλλοντικού, Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (Πε.Φι.Πο). 

Το έσοδα του μπαζάρ που πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι διατίθενται για τους σκοπούς του συλλόγου ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Μαριάνα Ζερβάκη ευχαριστεί θερμά κι απο καρδιάς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κυρίες Μιμίκα Παπαναστασίου, Εύα Μαυρίδου, Νατάσσα Στρατάκη που ήταν ακούραστα κοντά της και έφεραν εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση καθώς και του εθελοντές κ. Ρεβέκα Παυλίδου, Νίκο Μπιλίρη που για 16 ώρες ήταν οδό Ερμού & Πλαστήρα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η υφυπουργός Υγείας κ. Ζωή Ράπτη η οποία υποσχέθηκε πρόγραμμα συνεργασίας με το Πε.Φι.Πο σε πρόγραμμα ψυχικής ανέληξης ατόμων με αυτισμό και με άλλες νευρολογικές παθήσεις μέσα σπο δράσης και συμπόρευση με εκπαιδευμένους σκύλους συντροφιάς.

Επίσης ευχαριστεί για την παρουσία τους τους αντιπεριφερειάρχες βορείου τομέα κ. Λουκία Κεφαλογίαννη και κ. Γιάννη Κεχρή, τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου που για άλλη μια φορά στήριξαν με ευαισθησία το έργο του συλλόγου. 

Επιπλέον δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τους δημοτικούς συμβούλους που ήρθαν και αγόρασαν στηρίζοντας την προσπάθεια για τ᾽αδέσποτα, και την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου που με τον Πρόεδρο Π. Μακροποδαρά και τον Γραμματέα Α. Κλάδη, είναι πάντα πλάι τους, καθώς όπως αναφέρει η κ. Ζερβάκη: «οι νέοι είναι το μέλλον αυτού του τόπου και η ελπίδα με την αξιοσύνη τους για να πάει η χώρα μπροστά και η πόλη μας».

Η κ. Ζερβάκη κλείνει λέγοντας: «Ξεκινάμε με το να κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, κατόπιν με ό,τι είναι δυνατό. Και ξαφνικά ο εαυτός μας, μας εκπλήσσει. Κάνει το αδύνατο. Καλό και ευλογημένο Πάσχα στο κάθε Μαρουσιώτη που ήταν κοντά και μας τίμησε στηρίζοντας την όλη μας προσπάθεια.»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ