Open Call Εθελοντών: Δράσεις για την προστασία της άγριας ζωής στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας

Η περιβαλλοντική οργάνωση για την άγρια ζωή και τη φύση «Καλλιστώ», στο πλαίσιο του προγράμματος Best Belt, υλοποιεί σε συνεργασία με το WWF Bulgaria το έργο “Connecting people & wildlife in the Balkan Green Belt” (“Συνδέοντας τους ανθρώπους και την άγρια ζωή στη Βαλκανική Πράσινη Ζώνη”).

Στόχος του έργου είναι η προστασία της άγριας πανίδας στα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας, ερευνώντας 4 μεγάλα θηλαστικά: την αρκούδα, το λύκο, το ζαρκάδι και τον αγριόχοιρο.

Ως εκ τούτου, φέτος, ξεκινάει μια σειρά δράσεων που θα διερευνήσουν την παρουσία των ειδών και την οικολογική συνδεσιμότητα της περιοχής από το όρος Όρβηλο/Σλαβιάνκα έως το δυτικότερο σημείο της Οροσειράς της Ροδόπης.

Για την υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων αναζητούμε εθελοντές/τριες που μοιράζονται το πάθος για τη φύση και τη βιοποικιλότητα, και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την αποστολή.

Αν έχετε ειδικό ενδιαφέρον για την άγρια πανίδα και το περιβάλλον, τότε είστε ακριβώς αυτό που χρειάζονται

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο facebook event ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ