Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: Η τρυφερή φωτογραφία του Γιώργου Φραγκονικολόπουλου με τον σκύλο του τον Πέτρο

Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου σήμερα και είναι μία ιδανική μέρα να δείξουμε την αγάπη μας στα πιο όμορφα, καλοσυνάτα και αγαπησιάρικα πλάσματα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Με μια γλυκιά φωτογραφία ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στον δικό του σκύλο.

Ο κ. Φραγκονικολόπουλος παρέα με τον Πέτρο που υιοθέτησε το 2017 όταν τον βρήκε δεμένο σε ένα μπαλκόνι, γράφει στο Instagram για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα: «Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου: Μια ημέρα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου! Η αγάπη δεν χαρακτηρίζεται με λέξεις… και αυτό μας το έμαθαν οι σκύλοι!»

Μάλιστα, το 2021 τέτοια μέρα, είχε αναφερθεί στην αξία των σκύλων που χωρίς αυτούς η ζωή μας δεν θα είχε νόημα. Συγκεκριμένα είχε γράψει:

«Ο σκύλος είναι αυτός που θα σε βγάλει από την κατάθλιψη και την ρουτίνα της καθημερινότητας, είναι αυτός που θα σε συντροφεύει για όσο ζει, αυτός που θα μάθει την υπευθυνότητα στα παιδιά σου, θα σε βγάλει από τη μιζέρια σου, θα σου διδάξει την πραγματική αγάπη, θα σε αναγκάσει επιτέλους να σηκωθείς και να περπατήσεις, θα είναι αυτός που θα σου κουνάει την ουρά και θα σε φιλάει όταν θα είσαι μονάχος πια, αυτός ο μοναδικός που δεν θα φύγει ποτέ από το πλάι σου!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αιγιαλείας σπάει κάθε ρεκόρ στις υιοθεσίες σε όλη τη χώρα αφού έχει συνάψει μια άριστη συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» διοργανώνοντας ημέρες υιοθεσίας στην Αθήνα συνεργαζόμενοι με άλλους Δήμους και πραγματοποιούν μεγάλο αριθμό υιοθεσιών, όχι μόνο υγιών και μικρών σε ηλικία σκύλων, άλλα με προβλήματα και μεγάλων σε ηλικία.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ