Παλαμά Καρδίτσας: Συγκλονίζει η απελπισμένη προσπάθεια ενός πατέρα να σώσει τα παιδιά και τον σκύλο του (Βίντεο)

Με λέμβους απεγκλώβιζαν όλη νύχτα στον Παλαμά Καρδίτσας ενώ υπάρχει ακόμη κόσμος στις ταράτσες των σπιτιών.

Ο Παλαμάς Καρδίτσας είναι ένα από τα σημεία στην ευρύτερη περιοχή που παραμένει ακόμη αποκλεισμένο και γειτονικό με την Αστρίτσα, εκεί όπου το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκαν νεκρές ακόμη δύο ηλικιωμένες γυναίκες ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από τη φονική κακοκαιρία σε έξι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας υπήρχαν μέσα στο χωριό ένοπλες δυνάμεις με λέμβους και συνέχιζαν να επιχειρούν προκειμένου να σώσουν εγκλωβισμένους κατοίκους, αφού αργά το απόγευμα σταμάτησαν τα έξι ελικόπτερα να απεγκλωβίζουν κατοίκους.

Συνολικά τη νύχτα απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα και 20 άτομα ζήτησαν να πάνε σε ένα ασφαλές σημείο μέσα στον Παλαμά και τους μετέφεραν σε ένα κλειστό γυμναστήριο. Ωστόσο υπάρχει ακόμη κόσμος που βρίσκεται στις ταράτσες των σπιτιών του.

Παράλληλα εφοδίασαν τους κατοίκους με νερά και τρόφιμα. Σημειώνεται πως αργά μεν αλλά υποχωρεί το νερό και κατεβαίνει η στάθμη του, ενώ από τις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης σταμάτησε να βρέχει.

Οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν, όπως το βίντεο από το χωριό Παλαμάς, το οποίο δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια ενός πατέρα να σώσει τα δύο μικρά παιδιά του και το σκυλάκι του με ένα φουσκωτό στρώμα θαλάσσης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ