Πάτρα: Αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον καταγγείλει τον ιδιοκτήτη του κακοποιημένου κουταβιού

Αμοιβή ύψους 500 ευρώ σε όποιον καταθέσει κατά του ιδιοκτήτη του κουταβιού που υπέστη κακοποίηση στην περιοχή του Ταραμπούρα στην Πάτρα, προσφέρουν εθελόντριες.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της δικηγόρου κ. Έλενας Αρβανίτη σχετικά με την πορεία της υγείας του, το κουταβάκι παρουσιάζει σημάδια παράλυσης και στα τέσσερα άκρα ενώ παράλληλα φέρει κάταγμα στο μπροστινό άκρο το οποίο προς το παρόν δεν μπορεί να χειρουργηθεί. «Πρέπει να αναμένουμε μερικές ημέρες. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή», αναφέρει η κ. Αρβανίτη.

Δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής μάρτυρας

Όπως ενημερώνει η κ. Αρβανίτη, μέχρι ώρας δεν υπάρχει ανταπόκριση από κανένα κάτοικο της περιοχής στην έκκληση της να καταθέσει στην Αστυνομία για το περιστατικό ενώ “γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν”.

500 ευρώ σε οποίον καταγγείλει τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία

Δύο αξιόλογες εθελόντριες, η Μαρία Αρκομάνη και η Μαίρη Μαυρέλου, προσφέρουν το συνολικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ σε όποιον αποφασίσει να καταγγείλει την κακοποιητική πράξη του δράστη.

«Προσφέρουν 500 ευρώ σε όποιον αποφασίσει να ξεπεράσει το φόβο και τους δισταγμούς του, σε όποιον αποφασίσει να καταγγείλει ένα δολοφόνο ζώων, αυριανό δολοφόνο ανθρώπων. Η Μαρία Αρκομάνη δίδει το ποσό των τριακοσίων (300,00) ευρώ και η Μαίρη Μαυρέλου δίδει το ποσό των διακοσίων (200,00) ευρώ», επισημαίνει η κ. Έλενα Αρβανίτη.

«Το ευχαριστώ και στις δυο αυτές μάχιμες εθελόντριες είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω. Γνωρίζω πως η ανταμοιβή τους θα είναι η τιμωρία του δράστη. Ας φροντίσουμε όλοι να υπάρξει τιμωρία και μάλιστα παραδειγματική».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ