Πάτρα: Σοκάρει η εικόνα ενός Τσιουάουα -Σκελετωμένο και σε ημικωματώδη κατάσταση, η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή (βίντεο)

Σοκάρει η εικόνα ενός σκύλου στην Πάτρα, η ζωή του οποίου κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Η Πάτρα για όλα τα ζώα», το σκυλάκι ράτσας Τσιουάουα βρέθηκε σε κήπο σπιτιού μαζί με ακόμα ένα ζωάκι.

Προτεραιότητα της εθελόντριας που τα εντόπισε ήταν να πάρει άμεσα το συγκεκριμένο σκυλάκι καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κ. Γιαννακοπούλου στην ανάρτηση της “ξεψυχούσε μπροστά στα μάτια της εθελόντριας”.

Η εθελόντρια τα τελευταία 8 χρόνια ζει απέναντι από το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν ωστόσο όσα χρόνια μένει εκεί, δεν έχει δεν ποτέ κανέναν στο σπίτι αυτό και έμαθε σήμερα (Παρασκευή 29/9) ότι τα ζώα αυτά ζούσαν μέσα στην οικία.

«Γνωρίζουμε ότι η μια κυρία ζει στο εξωτερικό και η άλλη στην Αθήνα και στα ζώα αυτά πήγαινε μια στο τόσο κάποιος να τους βάζει φαγητό και νερό (μέσα στο σπίτι). Ξαφνικά τα ζώα βρέθηκαν ως δια μαγείας (γιατί πόση διάρροια να μαζέψεις μέσα) στον κήπο», περιγράφει η κ. Ιωάννα Γιαννακοπούλου.

Το δύσμοιρο σκυλάκι βρίσκεται στο κτηνιατρείο της κ. Βάσιας Γεωργοπούλου και σύμφωνα με την γνωμάτευσή της, ο σκύλος χρώματος λευκού καφέ είναι αρσενικό, δεν έχει αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης και βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση, παρουσιάζει έντονη υποθερμία, απίσχναση και διαρροϊκό σύνδρομο, ενώ σημειώνει ότι διερευνώνται περαιτέρω τα αίτια της κατάστασής του.

Αύριο θα εξεταστεί και το δεύτερο ζωάκι πού βρέθηκε εκεί.

Θα δοθεί λογαριασμός της κτηνιάτρου, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να επαναφέρει το ζωάκι και ο φιλοζωικός σύλλογος παρακαλεί για τη βοήθεια σας.

«Είναι ένα περιστατικό που όσοι αγαπούμε τα ζώα δεν επιτρέπεται να κλείσουμε τα μάτια!», τονίζει.

Ο φιλοζωικός σύλλογος επισημαίνει ότι θα κινηθεί νομικά νομικά εναντίων των «κηδεμόνων».


Ολόκληρη η ανάρτηση της προέδρου του Φιλοζωικού Συλλόγου, Ιωάννας  Γιαννακοπούλου

Η εικόνα του ζώου είναι ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ και τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στην εικόνα του.

Βρέθηκε σε κήπο σπιτιού μαζί με ένα άλλο ζωάκι. Η προτεραιότητα μας ήταν να πάρουμε άμεσα το ζώο αυτό, αφού ξεψυχούσε μπροστά στα μάτια εθελόντριας μας.

Ένα ζώο «οικόσιτο» να ξεψυχά πεταμένο σε μια αυλή. Η εθελόντρια μας ζει 8 χρόνια απέναντι από το σπίτι που βρέθηκαν. Δεν έχει δει τα τελευταία οκτώ χρόνια κανέναν στο σπίτι αυτό, έμαθε όμως σήμερα ότι τα ζώα αυτά ζούσαν μέσα στο σπίτι.

Γνωρίζουμε ότι η μια κυρία ζει στο εξωτερικό και η άλλη στην Αθήνα και στα ζώα αυτά πήγαινε μια στο τόσο κάποιος να τους βάζει φαγητό και νερό (μέσα στο σπίτι). Ξαφνικά τα ζώα βρέθηκαν ως δια μαγείας (γιατί πόση διάρροια να μαζέψεις μέσα) στον κήπο. Φυσικά και θα κινηθούμε νομικά εναντίων των «κηδεμόνων».

Επισυνάπτω την πρώτη εκτίμηση της κτηνιάτρου και ζητούμε τη βοήθεια σας για να σωθεί το καημένο πλάσμα. Αύριο θα εξεταστεί και το δεύτερο ζωάκι πού βρέθηκε εκεί.

Θα δώσουμε λογαριασμό της κτηνιάτρου, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να επαναφέρει το ζωάκι. Παρακαλούμε για τη βοήθεια σας. Είναι ένα περιστατικό που όσοι αγαπούμε τα ζώα δεν επιτρέπεται να κλείσουμε τα μάτια!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ