Pet Awards 2024: Γνωρίστε την κριτική επιτροπή

Τα Pet Awards 2024 διοργανώνονται από την BOUSSIAS Events για 5η συνεχόμενη χρονιά και έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα στα κατοικίδια ζώα.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Επιστήμονες και Επαγγελματίες του pet industry.

Γνωρίστε την κριτική επιτροπή

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι η Μαρία Λινού. Η Μαρία Λινού είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κλινικός κτηνίατρος ζώων συντροφιάς από το 1995. Τα τελευταία χρόνια παράλληλα εργάζεται και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (Διαγνωστικό τμήμα/ Γραφείο Προβολής και Δικτύωσης). Έχει υπάρξει μέλος εθνικών επιτροπών, έχει διατελέσει αναπληρωματικό εθνικό εστιακό σημείο του Υπουργείου Υγείας στον Παγκόσμιο οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για θέματα Μικροβιακής αντοχής.

Είναι εκλεγμένη Πρόεδρος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ενιαίας Υγείας. Παράλληλα με την κλινική της πράξη στο κτηνιατρείο,  έχει ενεργή παρουσία στα επιστημονικά δρώμενα μέσα από επιστημονικές δημοσιεύσεις και εργασίες, παρουσιάσεις και μαθήματα σε σεμινάρια, συνέδρια και διδασκαλία σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Μέσα από την επιστημονική και επαγγελματική της κατάρτιση, τα ενδιαφέροντά της επικεντρώνονται στην εφαρμογή των αρχών της Ενιαίας Υγείας (One Health) στην υγεία και ευζωία των ζώων, στη Δημόσια Υγεία, στη διάγνωση, τη θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών ανθρώπων και ζώων.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής

Ελπίδα Βιγγοπούλου: PhD, DVM, Παθολόγος Κτηνίατρος, Διδάκτωρ Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.

Γιάννης Βλάχος: Χειριστής σκύλων σε εκθέσεις μορφολογίας, εκτροφέας boxer ATROTOS, αρθρογράφος κυνολογικών εντύπων στο εξωτερικό.

Χρήστος Γρηγορόπουλος: Κτηνίατρος, Οδοντίατρος

Μυρτώ Κουτούλια: Εκπαιδεύτρια σκύλων, Γεν. Γραμματέας Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων (ΠΑ.Σ.ΕΚ.Σ)

Cordelia Madden: Κτηνιατρική Φυσιοθεραπεύτρια (Veterinary Physiotherapist)

Σταυριάννα Μανωλάκου: DVM, MSc Κτηνίατρος, Διατροφολόγος Μικρών Ζώων

Μαρία Μάτσα: Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Βοηθός Κτηνιάτρου

Έπη Μίχη-Ζέγγου: Κτηνίατρος, Μsc – Συγγραφέας

Βασίλης Σαράπης: Κτηνίατρος

Μυρτώ Τζώρτζου: Υπεύθυνη του site petpet.news

Κώστας Χανδράς: Ιδιώτης κτηνίατρος, πρώην Πρόεδρος του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου

Χριστίνα Ψυχογιού: Κτηνίατρος, Μέλος του European Society of Veterinary Ophthalmology και Μέλος του Royal College of Veterinary Surgeons

Παράταση Υποβολής Υποψηφιοτήτων

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετοχών σας, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στα Pet Awards 2024.

Μέχρι την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, θα παραμείνει ανοιχτή η online πλατφόρμα υποβολής, ώστε να υποδεχτεί τις πιο καινοτόμες υποψηφιότητες που αφορούν σε προϊόντα και υπηρεσίες, που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα στα κατοικίδια ζώα.

Τελική Ημερομηνία Υποβολής Υποψηφιοτήτων: Τρίτη 30 Ιανουαρίου

Διεκδικήστε τη διάκριση ΕΔΩ


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ